AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey Digor'da!

AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey Digor'da!

AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey, Kars'ın Digor İlçesinde bir dizi ziyaretlerde bulunarak vatandaşların sorunları dinledi.

AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey, Digor'da közde çay içerek Digorlular ile hasbihal etti. Beyribey, ilçenin eksiklerini yerinde dinleyerek çözüm önerileri sundu.

AK Parti Digor İlçe Başkanlığını da ziyaret eden Milletvekili Beyribey, ilçe teşkilatları ile biraraya geldi. Dolaylı Köyünün en yaşlısı olan 95 yaşındaki Zeynep Boyracı'yı da ziyaret eden Milletvekili Beyribey, elini öperek hayır duasını aldı. Dolaylı Köyünde  Muhtar ve köylülerle de bir araya gelen Milletvekili Beyribey hasbihal etti.

Çocukluğunu hatırlayarak yığın yapan Milletvekili Beyribey, Kocaköy'ün en yaşlısı 77 yaşındaki Halis Çeken'i evinde ziyaret ederek heçmiş olsun dileklerinde iletti.

Milletvekili Beyribey daha sonra Kocaköy'de gölet ve parke taş yapım çalışmalarını inceleyerek, "Köyümüze hayırlı olsun." dedi.

ak-parti-kars-milletvekili-selahattin-beyribey-digorda!-(1).jpgak-parti-kars-milletvekili-selahattin-beyribey-digorda!-(2).jpgak-parti-kars-milletvekili-selahattin-beyribey-digorda!-(3).jpgak-parti-kars-milletvekili-selahattin-beyribey-digorda!-(4).jpgak-parti-kars-milletvekili-selahattin-beyribey-digorda!-(5).jpgak-parti-kars-milletvekili-selahattin-beyribey-digorda!-(6).jpgak-parti-kars-milletvekili-selahattin-beyribey-digorda!-(7).jpgak-parti-kars-milletvekili-selahattin-beyribey-digorda!-(8).jpgak-parti-kars-milletvekili-selahattin-beyribey-digorda!-(9).jpgak-parti-kars-milletvekili-selahattin-beyribey-digorda!-(10).jpgak-parti-kars-milletvekili-selahattin-beyribey-digorda!-(11).jpgak-parti-kars-milletvekili-selahattin-beyribey-digorda!-(12).jpgak-parti-kars-milletvekili-selahattin-beyribey-digorda!-(13).jpgak-parti-kars-milletvekili-selahattin-beyribey-digorda!-(14).jpgak-parti-kars-milletvekili-selahattin-beyribey-digorda!-(15).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler