AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç mazbatalarını aldı

AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç mazbatalarını aldı

24 Haziran’da yapılan seçimlerinde Kars milletvekili seçilen Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile Yunus Kılıç, mazbatalarını Kars Adalet Komisyonu Başkanı Saffet Murat Kasapoğlunun elinden aldı.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Mazbatalarını almak için tarifeli uçakla Harakani Havalimanına gelen Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç, Kars Valisi Rahmi Doğan, Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, İl Genel Meclis Başkanı Necati Dallı ve vatandaşlar tarafından karşılandı.

Havalimanında Ankara’dan Kars’a gelen bir yolcu Arslan’a Kars’a gelen uçak sayısının artmasını ve uçak fiyatlarının indirilmesini talep ederken, Arslan ise uçak fiyatlarının dünya fiyat tarifeleriyle endeksli olduğunu kış döneminde fazladan uçak konulduğunu ve yaz döneminde de fazladan uçak koymaları için girişimlerinin sürdüğünü söyledi.

Daha sonra Kars Adliyesine geçen Arslan ve Kılıç burada düzenlenen törende Adalet Komisyonu Başkanı Saffet Murat Kasapoğlu’nun elinden mazbatalarını aldı.

Makamına düzenlenen törende konuşan Adalet Komisyonu Başkanı Kasapoğlu, 24 Haziran’da yapılan seçimlerin ülkemiz ve Kars için hayırlı olmasını diledi. Bakan Arslan’ın ülkemiz ve Kars için ortaya koyduğu hizmetlerin ortada odluğunu da söyleyen Kasapoğlu, “Kars olarak Kars’ın bir sakin olarak bundan memnuniyetimizi dile getirmek istiyorum. İnşallah bundan sonraki dönemde vatana, millete ve devleti büyük hizmetleri olacaktır.” dedi.

Törende konuşan AK Parti Kars Milletvekili Yunus Kılıç da 2011 – 2015 yılları arasında Ahmet Arslan ile birlikte Kars Milletvekili olarak hizmet etme mutluluğunu yaşadığını söyledi.

O dönemde güzel şeyler yaptıklarını düşünerek tekrar Sayın Cumhurbaşkanımızın teveccühüyle tekrar Kars’a ülkemize hizmet etmek için aday olduğunu da söyleyen Kılıç,  “Şükürler olsun aday olmak için yola çıktığımızda da söylediğimiz gibi insanımıza hizmet ve hürmet etmek tek amacımızdı. Zorda olsa bir seçimi gerinde bıraktık. Ülkemiz bu süreçte Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini ve ittifakla birlikte güçlü bir parlamentoyu hayata geçirmek için bir tercih yaptı. Memleketimize, coğrafyamıza ve bizde medet uman mağdurlara hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz.” diye konuştu.

Kars’a hizmet ettikleri gibi ülkeye de hizmet edeceklerini belirten AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, “Demokrasi bayramı dediğimiz seçimlerin huzurlu, başarılı, vatandaşın iradesinin sandığa doğru yansıması adına gösterdikleri gayret gösterdikleri çalışmalar dolayısıyla bizi ziyadesiyle memnun ederek, tüm Adliye personellerine teşekkür ediyoruz. Kars’ta seçimler çok huzurlu, çok başarılı tecelli etti. Demokrasinin bayramında insanlarımızın iradesinin sandığa yansıtması çok önemliydi, bu manada da Kars’ta katılım oranı çok yüksek bir şekilde sandığa gitti ve kararını verdi. Verilen bu karara sonuna kadar saygılıyız. Oy verenlere de teşekkür ediyoruz, vermeyenlere de teşekkür ediyoruz. Zira aldığımız sonuç sadece kendi partimiz adına değil bütün Kars adınadır. Bütün Kars adına aldığımız bu sorumluluk çerçevesinde Kars’a hizmet edeceğimiz gibi ülkemize de hizmet edeceğiz. Çünkü Türkiye Milletvekili olarak 81 milyona hizmet edeceğiz ve her zaman partimizin önderliğinde, sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde biz sadece ülkemizle yetinmeyip dünyadaki mazlumlara ve mağdurlara da hamilik edebilmek adına dünyanın daha huzurlu bir gidişata sahip olması ve haksızlıkların ortadan kaldırılması adına da her zaman ki gibi mücadelemizi devam ettireceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.” ifadelerini kullandı.

Daha sonra Arslan ve Kılıç beraberindekilerle Selim ve Sarıkamış’a hareket ederek hemşerileriyle bir araya gelecek.

ak-parti-kars-milletvekilleri-ahmet-arslan-ve-yunus-kilic-mazbatalarini-aldi-(1).jpgak-parti-kars-milletvekilleri-ahmet-arslan-ve-yunus-kilic-mazbatalarini-aldi-(2).jpgak-parti-kars-milletvekilleri-ahmet-arslan-ve-yunus-kilic-mazbatalarini-aldi-(3).jpgak-parti-kars-milletvekilleri-ahmet-arslan-ve-yunus-kilic-mazbatalarini-aldi-(4).jpgak-parti-kars-milletvekilleri-ahmet-arslan-ve-yunus-kilic-mazbatalarini-aldi-(5).jpgak-parti-kars-milletvekilleri-ahmet-arslan-ve-yunus-kilic-mazbatalarini-aldi-(6).jpgak-parti-kars-milletvekilleri-ahmet-arslan-ve-yunus-kilic-mazbatalarini-aldi-(7).jpgak-parti-kars-milletvekilleri-ahmet-arslan-ve-yunus-kilic-mazbatalarini-aldi-(8).jpgak-parti-kars-milletvekilleri-ahmet-arslan-ve-yunus-kilic-mazbatalarini-aldi-(9).jpgak-parti-kars-milletvekilleri-ahmet-arslan-ve-yunus-kilic-mazbatalarini-aldi-(10).jpgak-parti-kars-milletvekilleri-ahmet-arslan-ve-yunus-kilic-mazbatalarini-aldi-(11).jpgak-parti-kars-milletvekilleri-ahmet-arslan-ve-yunus-kilic-mazbatalarini-aldi-(12).jpgak-parti-kars-milletvekilleri-ahmet-arslan-ve-yunus-kilic-mazbatalarini-aldi-(14).jpgak-parti-kars-milletvekilleri-ahmet-arslan-ve-yunus-kilic-mazbatalarini-aldi-(15).jpgak-parti-kars-milletvekilleri-ahmet-arslan-ve-yunus-kilic-mazbatalarini-aldi-(17).jpgak-parti-kars-milletvekilleri-ahmet-arslan-ve-yunus-kilic-mazbatalarini-aldi-(19).jpgak-parti-kars-milletvekilleri-ahmet-arslan-ve-yunus-kilic-mazbatalarini-aldi-(20).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler