AK Parti Kars Milletvekilleri Mevlitte Buluştu

AK Parti Kars Milletvekilleri Mevlitte Buluştu

Kars'ın Kağızman İlçesi'nde AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan'ın abisi Hüseyin Arslan, Milletvekillerine onuruna 3 bin kişilik yemek verdi ardından da mevlit okuttu.

 

Yemek; Şahindere Mahallaesi Hacı Kağızman Caddesi’ndeki AK Parti Milletvekili Ahmet Arslan’ın evinin önünde kurulan çadırlarda verildi. Katılımcıları kapıda karşılayan Kars Milletvekilleri Ahmet Aslan, Yunus Kılıç, AK Parti Kars İl Başkanı Av. Enser Erdoğdu, Kars Kızılay Başkanı Remiz Aras, AK Parti Kağızman İlçe Başkanı Mehmet Karadeniz, AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri Mehmet Demir ve Şıhmail Öztürk katılımdan duydukları memnuniyeti dile getirdiler ve teşekkür ettiler.

 

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş’un da katıldığı programda, AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan’ın Abisi Hüseyin Arslan partililerle tek tek tokalaştı.

 

AK Parti İl Başkanı Av. Enser Erdoğdu burada yaptığı konuşmada, “Türkiye genelinde olduğu gibi Kars’ta da oyumuzu yükselttik. Bu nedenle teşkilatımıza yaptığı çalışmalar, Kars halkına da verdiği desteklerden ötürü teşekkür ederim. Yapılan seçimle birlikte hem Türkiye kazanmıştır hem de demokrasi kazanmıştır” dedi.

 

Milletvekili Ahmet Arslan da, “12 Haziran seçimlerini gönül rahatlığı içerisinde geride bıraktık. Büyük bir gayretle sürdürülen seçimlerden galip ayrılmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Milletin dediği olacaktır demiştik milletin dediği de oldu. Milletin iradesi tecelli etmiştir. Bizi bağırlarına basan Kars Halkına teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

 

Milletvekili Yunus Kılıç ise, “Çok önemli bir demokrasi sınavını huzur ve güvenle geride bıraktık. Halkımız bu seçimde istikrara evet dedi. Gönlümüz Kars’ta 3'te 3 çıkarmaktı. Ama maalesef olmadı. 2-1'in gayretimizin eksikliğinden kaynaklandığını düşünmüyorum. Bu seçimde kaybeden yok. Türkiye kazandı. Bu seçim ülkemizin istikrarı adına herkesin kazandığı bir seçim oldu” şeklinde konuştu.

 

Yemeğin ardından da mevlit törenine geçildi.

 

 

 

KHA

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler