AK Parti Kars Teşkilatı Digor'da!

AK Parti Kars Teşkilatı Digor'da!

AK Parti Kars Milletvekilleri Digor İlçesi'nde vatandaşlarla bir araya gelerek vatandaşların sorunlarını diledi.

AK Parti Kars Teşkilatı Digor'da!


AK Parti Kars Milletvekilleri Digor İlçesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek vatandaşların sorunlarını diledi. 


AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ile Prof. Dr. Yunus Kılıç, Digor İlçesi’ni ziyaret etti. Milletvekillerini Digor İlçe girişinde çok sayıda vatandaş karşıladı. Konvoy eşliğinde ilçe merkezine geçen vekiller burada vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı.

AK Parti hükümetinin Digor’da yaptığı yatırımların sevindirici olduğunu belirten vatandaşlar, Milletvekillerinin sorun ve sıkıntılarını kısa sürede çözdüğünü ve ilçenin önemli problemlerinin AK Parti iktidarı döneminde girildiğini belirttiler.


AK Parti Milletvekili Ahmet Arslan, vatandaşların kendilerine gösterdikleri ilgiden memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Arslan; “Bizlere gösterdiğiniz ilgiden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Biz sizlerin yanındayız. Her türlü sorun ve sıkıntılarınızda mutlaka bizlere ulaşın. Bizler sizin için varız. Digor bizim çok önemsediğimiz bir ilçe. Burada yapılan çalışmaları, özellikle köylerde yapılan çalışmaları yakından takip ediyoruz. Bizlere güvenin yapılan yatırımlara sahip çıkın. Ele birliğiyle Kars’ımızı ve Digor ilçemizi hak ettiği yere taşıyalım” dedi.


AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç’ta Digor’un büyük kesiminin tarım ve hayvancılıkla geçindiğini belirterek, Kars Barajı’nın tamamlanmasıyla birlikte sulu tarıma geçileceğini, Kars’ın da bu anlamda önemli yol kat edeceğini söyledi.

Vatandaşlarla çay içen AK Parti Milletvekilleri, ilçe merkezinde esnafı da ziyaret etti. Digor İlçesi’nde gövde gösterisi yapan AK Partililer vatandaşların ilgisine layık olacaklarını belirttiler.


AK Parti Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç’ın Digor ziyaretine İl Başkanı Av. Ensar Erdoğdu ve İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Yağcı’da eşlik etti. Çayların içildiği ziyarette genel anlamda Kars konuşuldu. Hükümetin Kars’a yaptığı yatırımlar vatandaşlara anlatıldı. AK Partililer daha sonra Digor'dan ayrılarak Kars’a hareket ettiler.

3.20130913181812..gif4.20130913181823..gif

Önceki ve Sonraki Haberler