Ak Parti Kars Teşkilatı Susuz'da

Ak Parti Kars Teşkilatı Susuz'da

AK Parti Milletvekilleri prof. Dr. Yunus Kılıç ile Ahmet Arslan, Kars'ın Susuz İlçesi'nde gövde gösterisi yaptı.

Yıllarca asfalt yola hasret kalan Susuz İlçesi’nin yollarını sıcak asfalt kaplatan milletvekilleri Prof. Dr. Yunus Kılıç ile Ahmet Arslan, ilçeye gerçekleştirdikleri ziyarette vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandılar.

Milletvekilleri, ilçe halkı ve karayolları ekipleriyle birlikte asfalt Susuz’da yapılan sıcak asfalt üzerinde vatandaşlarla birlikte yürüyerek, asfalt çalışmaları hakkında Karayolları yetkililerinden bilgiler aldılar.

Parti gözetmeksizin Kars’a yatırım yaptıklarını ifade eden Milletvekilleri, Prof. Dr. Kılıç ver Aslan, Susuz Belediyesi’nin CHP’li, olmasına rağmen, CHP’li, Belediye’nin yolları yapması gerekirken, AK Parti hükümetinin Susuz’a sıcak asfalt attıklarını söylediler.

AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, “Gerçekten biz yolu birkaç kere gelip gördük. Ciddi bir şekilde yolda toz oluyordu ve hem şehri rahatsız ediyordu, hem de caddeyi kullananlar arasında sıkıntılara neden oluyordu. Bundan yaklaşık 1.5 ay önce Karayolları Genel Müdürümüz ve Ulaştırma Bakanlığı müsteşarımız geldiklerinde getirip gezdirdik. Sağ olsunlar burayı hemen halledeceklerini söylediler. Onların destekleri, bölgemizin gayretleriyle bugün tozsuz bir yolda yürüyor hale geldik. Hem Susuz için hem de bizim için gerçekten mutluluk verici bir sonuç. Sadece burası değil, Kars’ın hemen hemen her yeri karayolları şantiyesine dönmüş durumda. Biz bu konuda Karayolları Genel Müdürlüğü’müze ve bölge müdürlüğümüze gerçekten müteşekkiriz. İnşallah kısa sürede Kars’ın her tarafı gerek sıcak asfalt yolları ile gerek genişletilmiş yolları ile donatılacak ve Karslı hak ettiği hizmeti alıyor olacak. Bu konuda emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dedi.

AK Parti Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç,, seçim döneminden bu yana bu yolun sıkıntısını bildiklerini belirtti.

Kılıç; “Her geldiğimizde gerek Susuz halkı, gerekse Belediye Başkanı özellikle bu yolun bir an önce yapılmasını istediler. Belediye imkanları da ilçede sınırlı biliyorsunuz. Dolayısıyla buna biz destek sunma arzumuz hep vardı. Aynı zamanda Kars’ın da yola ve asfalta bir hasreti vardı. Şimdi yol yapıldıkça inanın ben bundan çok mutlu oluyorum. Özellikle de yönden bir gidip görsek ve yürüsek diyorduk. Çünkü biz bunların sıkıntısını Kars’a yaşadığımızda da daha iyi anlıyorduk. Çünkü bu yol çok kullanılan bir yol ve birçok köyün bağlantısı bu yolla sağlanıyor. Şimdi hakikaten geldik, sağ olsun karayolları Bölge müdürlüğümüz artık şehirde bir bölge olduğunu hissettirecek seviyeye gelmiş. Ziyadesiyle ellerine ve emeklerine sağlık, çok güzel yapmışlar ve bundan dolayı teşekkür ediyoruz. Susuz halkına bu yoldan geçecek bütün insanımıza hayırlı olsun” diye konuştu.

Milletvekilleriyle birlikte Susuz İlçesi’ne gelen AK Parti İl Başkanı Av. Ensar Erdoğdu, yolun gerçekten güzel yapıldığını ifade etti. AK Parti İl Başkanı Prof. Dr. Erdoğdu, daha sonra özetle şunları söyledi:

“Tabi ki bir bölge müdürlüğünün ne kadar önemli olduğunu hep birlikte, bugün burada müşahede ediyoruz. Kars’ın birikmiş bir sürü sorunu var. Karayolları bölge müdürlüğünün geçen yıl kurulmasıyla Kars’ın çehresinin nasıl değiştiğini hep birlikte görüyoruz. Şu anda 20 ayrı noktada çalışmalar aynı hızla devam ediyor. İnşallah 1-2 yıl içerisinde Kars’ın hemen hemen bütün yolları yapılmış ve bitmiş olacak. Ben bu noktada kendilerine teşekkür ediyorum. Sayın vekillerime de işin Ankara ayağını takip ettikleri için teşekkür ediyorum.”

AK Parti Milletvekilleri Susuz İlçesi’nde Karayolları 18. Bölge Müdürlüğü’nce yapılan sıcak asfalt çalışmasını inceledikten sonra ilçeden ayrıldılar.

Önceki ve Sonraki Haberler
Susuzhaber