AK Parti Kars'ta Çalışmalarını Sürdürüyor

AK Parti Kars'ta Çalışmalarını Sürdürüyor

AK Parti Kars İl Başkanlığı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Referandum çalışmalarına Kars Merkez, Sarıkamış ve ilçeye bağlı köylerde sürdürdü.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

AK Parti Kars İl Başkanlığı her gün il merkezindeki Seçim Koordinasyon Merkezi ile koordineli bir şekilde çalışarak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Referandum sistemi ile ilgili soruları yanıtlıyor.

Öte yandan İmam Hatip Mezunları Derneğinin düzenlediği sabah kahvaltısı programına da katılan AK Parti İl Başkanlığı İmam Hatip Mezunları Derneği üyelerine Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi ve Referandum çalışmaları hakkında bilgi vererek desteklerini istedi.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi ve Referandum Çalışmaları kapsamında Sarıkamış’taki SKM Bürosunu da ziyaret eden AK Parti heyeti daha sonra Sarıkamış ilçesine bağlı Mescitli, Şehit Emin ve Gecikmez köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi. İl Başkanı Çalkın, AK Parti Sarıkamış İlçe Başkanı Serkant Aykul ve beraberindekiler, 16 Nisan'da yapılacak olan referandum çalışmaları hakkında vatandaşlara detaylı bilgiler verip, 'evet' oyu istedi.

Ak Parti Kars heyeti, bir araya geldiği vatandaşlara, referandum çalışmalarını titizlikle anlattıklarını belirtti. Heyet sohbet etti vatandaşlara "Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin halka doğru bir şekilde anlatılması için ekibimizle birlikte aralıksız çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçemiz ile birlikte köylerimizi de ziyaret ederek hem halkımızın sorunlarını dinliyoruz hem de halk oylaması hakkında bilgilendiriyoruz. Önümüzde ülkemiz için çok önemli bir referandum var. Bu nedenle vatandaşlarımıza referandum un önemini iyi anlatmamız gerekiyor. Bu referandum ile birlikte inşallah ülkemizde her şey baştan aşağıya değişecektir. Yaptığımız toplantılarda halkımızın 'evet' yönünde gereken desteği vereceklerini görmekteyiz. Ben inanıyorum ki, halkımızın bu desteği sandıklarda da kendisini gösterecektir. Daha güçlü bir Türkiye için, ülkemizin bu sistem değişikliğine çok ihtiyacı var. İnşallah 16 Nisana kadar teşkilatımızla birlikte köy köy, ev ev dolaşarak yeni sistemi halkımıza en doğru şekilde anlatmaya çalışacağız" şeklinde ifadelerde bulunmaya özen gösteriyor. 

ak-parti-karsta-calismalarini-surduruyor-(1).jpgak-parti-karsta-calismalarini-surduruyor-(3).jpgak-parti-karsta-calismalarini-surduruyor-(4).jpgak-parti-karsta-calismalarini-surduruyor-(5).jpgak-parti-karsta-calismalarini-surduruyor-(6).jpgak-parti-karsta-calismalarini-surduruyor-(7).jpgak-parti-karsta-calismalarini-surduruyor-(8).jpgak-parti-karsta-calismalarini-surduruyor-(9).jpgak-parti-karsta-calismalarini-surduruyor-(10).jpgak-parti-karsta-calismalarini-surduruyor-(11).jpgak-parti-karsta-calismalarini-surduruyor-(12).jpgak-parti-karsta-calismalarini-surduruyor-(13).jpgak-parti-karsta-calismalarini-surduruyor-(14).jpgak-parti-karsta-calismalarini-surduruyor-(15).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler