AK Parti Kars'ta Çalışmalarını Sürüyor

AK Parti Kars'ta Çalışmalarını Sürüyor

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Yeni Anayasa Referandum çalışmaları kapsamında Kars Milletvekili Selahattin Beyribey ve AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, Kars'ta çalışmalarını sürdürüyor.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Polis Haftasının 172. yıl dönümü dolayısıyla Kars Emniyet Müdürü Faruk Karadumanı ziyaret eden Milletvekili Beyribey ve Başkan Çalkın, Faruk Karaduman'a ve Polis teşkilatına başarılar dileyerek çikolata ikramında bulundu.

Kars merkezde esnaf ziyareti yapan Milletvekili Beyribey ve Başkan Çalkın Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlatarak 16 Nisan'da 'Evet' oyu kullanmalarını istedi. 

Mahalle ziyaretleri kapsamında ise Kaleiçi Mahallesi ve Karadağ Mahallesi sakinleriyle biraraya gelen Milletvekili Beyribey ve Başkan Çalkın, mahalle sakinlerine 16 Nisan Referandumu ülkemizin hızının belirleneceği ve dış mihrakların tüm oyunlarının bozulması noktasında ham demokrasinin tam demokrasi olacağını artık herşeyi milletin iradesine bırakalacağı bir seçim olacağını belirterek, Pazar günü yapılacak olan referandumda evet oyu kullanarak destek vermelerini gerektiğini belirtttiler. Milletvekili Beyribey ve Başkan Çalkın mahalle sakinlerinden milli iradeden yana olmalarını istediler.

Öte yandan Fevzi Çakmak Mahallesinde önceki gece elektrik kontağından çıkan yangında evi yanan hane halkını ziyaret eden Milletvekili Beyribey ve Başkan Çalkın yanan evde incelemelerde bulunarak, maddi ve manevi olarak her türlü destek vereceklerini ifade ederek, evi yanan aileye ve mahalle sakinlerine geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

ak-parti-karsta-calismalarini-suruyor-(8).jpgak-parti-karsta-calismalarini-suruyor-(16).jpgak-parti-karsta-calismalarini-suruyor-(14).jpgak-parti-karsta-calismalarini-suruyor-(15).jpgak-parti-karsta-calismalarini-suruyor-(15)-001.jpgak-parti-karsta-calismalarini-suruyor-(19).jpgak-parti-karsta-calismalarini-suruyor-(12).jpgak-parti-karsta-calismalarini-suruyor-(13).jpgak-parti-karsta-calismalarini-suruyor-(4).jpgak-parti-karsta-calismalarini-suruyor-(5).jpgak-parti-karsta-calismalarini-suruyor-(6).jpgak-parti-karsta-calismalarini-suruyor-(10).jpgak-parti-karsta-calismalarini-suruyor-(18).jpgak-parti-karsta-calismalarini-suruyor-(3).jpgak-parti-karsta-calismalarini-suruyor-(2).jpgak-parti-karsta-calismalarini-suruyor-(9).jpgak-parti-karsta-calismalarini-suruyor-(11).jpgak-parti-karsta-calismalarini-suruyor-(7).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler