AK Parti Kars'ta Dur Durak Bilmiyor

AK Parti Kars'ta Dur Durak Bilmiyor

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Yeni Anayasa Referandum çalışmaları kapsamında AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey Kars'ın Digor ilçesinde, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın ise Kars merkezde çalışmalarını sürdürdü.

AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Yeni Anayasa Referandum çalışmaları kapsamında Kars'ın Digor ilçesine bağlı belde ve köyleri ziyaret ederek, 16 Nisan’da yapılacak olan referandumda değişecek maddeleri ve hükümet sistemini anlatarak destek istedi.

Ardından Digor ilçesine bağlı Dolaylı köyü,Yağlıca Köyü ve Dağpınar Beldesini ziyaret eden Milletvekili Beyribey vatandaşlara Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi hakkında bilgiler vererek destek vermelerini istedi. Milletvekili Beyribeye Digor İlçe Başkanı Tuncer Baykiz, Dağpınar Belediye Başkanı Ömer Vargün ve partililer eşlik etti.

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın ve 24.Dönem Milletvekili Yunus Kılıç ise Kars merkezde esnaf ziyareti yaparak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlatarak 16 Nisan’da herkesi 'Evet’e davet etti.

Mahalle ziyaretleri kapsamında Bülbül Mahallesi, Şehitler Mahallesi ve İstasyon Mahallesinde iki ev toplantısıyla mahalle sakinleriyle bir araya gelen Milletvekili Beyribey, Başkan Çalkın ve AK Parti heyeti 16 Nisan’da 'Evet' oyu kullanmaları gerektiğini anlatarak mahalle sakinlerinden destek olmalarını istedi.

ak-parti-karsta-dur-durak-bilmiyor-(1).jpgak-parti-karsta-dur-durak-bilmiyor-(2).jpgak-parti-karsta-dur-durak-bilmiyor-(3).jpgak-parti-karsta-dur-durak-bilmiyor-(4).jpgak-parti-karsta-dur-durak-bilmiyor-(5).jpgak-parti-karsta-dur-durak-bilmiyor-(6).jpgak-parti-karsta-dur-durak-bilmiyor-(7)-001.jpgak-parti-karsta-dur-durak-bilmiyor-(8)-001.jpgak-parti-karsta-dur-durak-bilmiyor-(9).jpgak-parti-karsta-dur-durak-bilmiyor-(10).jpgak-parti-karsta-dur-durak-bilmiyor-(11).jpgak-parti-karsta-dur-durak-bilmiyor-(12).jpgak-parti-karsta-dur-durak-bilmiyor-(13).jpgak-parti-karsta-dur-durak-bilmiyor-(15).jpgak-parti-karsta-dur-durak-bilmiyor-(16).jpgak-parti-karsta-dur-durak-bilmiyor-(14)-001.jpgak-parti-karsta-dur-durak-bilmiyor-(17).jpgak-parti-karsta-dur-durak-bilmiyor-(18).jpgak-parti-karsta-dur-durak-bilmiyor-(19).jpgak-parti-karsta-dur-durak-bilmiyor-(20).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler