AK Parti Kars’ta Referandum Çalışmalarını Sürdürüyor

AK Parti Kars’ta Referandum Çalışmalarını Sürdürüyor

AK Parti Kars İl Başkanlığı Referandum çalışmalarını sürdürüyor.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

16 Nisan'da yapılacak olan referandum öncesi çalışmalara başlayan AK Parti Kars İl Başkanlığı kapı kapı gezerek Anayasa değişikliğini anlatmaya devam ediyor.

AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın ve yönetim kurulu üyeleri Kars’ın Selim İlçesini ziyaret ettiler. İlçe Kaymakamı Mehmet Kelik ve Belediye Başkanı Coşkun Altun’u ziyaret eden Başkan Çalkın daha sonra Başkan Coşkun ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kırkpınar Köyü, Akpınar Köyü, Alisofu Köyü, Karaçayır Köyü, Iğdır Köyü ve Gelinalan Köyünü ziyaret etti.

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, “AK Parti iktidara geldiği günden bu yana bir taraftan sistem ile ilgili düzenlemeleri bir taraftan kalkınma ile ilgili hamleleri diğer taraftan Dünya içerisinde Türkiye'nin itibarını yükseltici hareketleri her türlü takdirin üzerinde. Bizlerde bu teşkilattayız zaten bu teşkilata mensubuz ve bunu benimsediğimiz için buralardayız. Ama bu yolculukta beraber devam ederken şahit oluyorsunuz Türkiye'yi alı koymaya çalışanlar, sekteye uğratmaya çalışanlar var. Bu prangalardan kurtulmak adına da 16 Nisan hakikaten ciddi bir fırsat burada bir sistem değişikliği var öncelik ile onu söyleyeyim bir rejim değişikliği değildir. Yüz yıllık oyunu hep beraber bozacağız inşallah. Bizlerden biri çalışmasa ne olur elini vicdanına koyar 17 Nisan’da dönüp baktığı zaman ben bu süreçte ne yaptım diye kendini sorgular. Eğer hakikaten bir şey yapmış ise elini öpüp başına koysun güzel bir seda bırakmış olacaktır. Çalışan arkadaşlarımızda en azından elini vicdanına koyduğu zaman bizlerde bu vatan için, torunlarımız ve geleceğimiz için vicdan rahatlığı ile inşallah bundan sonraki nesillere hayırlı bir gelecek bırakır.” dedi.

ak-parti-kars’ta-referandum-calismalarini-surduruyor-(1).jpgak-parti-kars’ta-referandum-calismalarini-surduruyor-(2).jpgak-parti-kars’ta-referandum-calismalarini-surduruyor-(3).jpgak-parti-kars’ta-referandum-calismalarini-surduruyor-(4).jpgak-parti-kars’ta-referandum-calismalarini-surduruyor-(5).jpgak-parti-kars’ta-referandum-calismalarini-surduruyor-(6).jpgak-parti-kars’ta-referandum-calismalarini-surduruyor-(7).jpgak-parti-kars’ta-referandum-calismalarini-surduruyor-(8).jpgak-parti-kars’ta-referandum-calismalarini-surduruyor-(9).jpgak-parti-kars’ta-referandum-calismalarini-surduruyor-(10).jpgak-parti-kars’ta-referandum-calismalarini-surduruyor-(11).jpgak-parti-kars’ta-referandum-calismalarini-surduruyor-(12).jpgak-parti-kars’ta-referandum-calismalarini-surduruyor-(13).jpgak-parti-kars’ta-referandum-calismalarini-surduruyor-(14).jpgak-parti-kars’ta-referandum-calismalarini-surduruyor-(15).jpgak-parti-kars’ta-referandum-calismalarini-surduruyor-(16).jpgak-parti-kars’ta-referandum-calismalarini-surduruyor-(17).jpgak-parti-kars’ta-referandum-calismalarini-surduruyor-(18).jpgak-parti-kars’ta-referandum-calismalarini-surduruyor-(19).jpgak-parti-kars’ta-referandum-calismalarini-surduruyor-(20).jpgak-parti-kars’ta-referandum-calismalarini-surduruyor-(21).jpgak-parti-kars’ta-referandum-calismalarini-surduruyor-(22).jpgak-parti-kars’ta-referandum-calismalarini-surduruyor-(23).jpgak-parti-kars’ta-referandum-calismalarini-surduruyor-(24).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler