AK Parti Kars’ta tek adayla kongreye gidiyor

AK Parti Kars’ta tek adayla kongreye gidiyor

AK Parti Kars’ta, mevcut il başkanı Adem Çalkın ile tek aday olarak 7. olağan il kongresini gerçekleştirecek.

Tacettin DURMUŞ 

14 Kasım Cumartesi günü İsmail Aytemiz Spor Salonunda gerçekleştirilecek olan kongreye, AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan video konferansla katılacak.

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın düzenlediği basın toplantında 7. olağan il kongresi ile ilgili olarak açıklamada bulundu.

İlçe belediye başkanları, ilçe başkanları ve teşkilat mensuplarının katıldığı toplantıda gazetecilere açıklamada bulunan Başkan Çalkın, il ve ilçe örgütleri ile birlikte büyük bir heyecan yaşadıklarını söyledi.

Kongrenin pandemi koşullarında sosyal mesafe gözetilerek yapılacağını belirten Başkan Çalkın, “Sayın milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, ilçe başkanlarımız ve tüm teşkilatlarımız ile birlikte il kongremizi gerçekleştireceğiz. Kongremize Sayın Cumhurbaşkanımızın Recep Tayyip Erdoğan online bağlantısı ile katılım sağlayacaklar. Kongremize Kars milletvekillerimiz Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç ile birlikte genel merkezimizden katılımlar olacak. AK parti Kars il başkanı olarak özellikle tüm teşkilatlarımıza çok teşekkür ediyorum. İlçe başkanlarımız, belediye başkanlarımız kadın ve gençlik kollarımız ile mahalle başkanlarımızla birlikte, birlik ve beraberlik içerisinde tek yürek halinde kongremize giriyoruz. Kars’ta her geçen gün büyüyoruz. Partimizin üye sayısı her geçen gün artıyor. Son 3 ay içerisinde partimizin üye sayısını arttırmada rekor kırdık. Üye sayımızı 27 binden 37 binin üzerine çıkardık ve 40 bine doğru Allah nasip ederse gidiyoruz. Tabi bu üyeler Allah’a Hamdi senalar olsun tek tek ziyaret edilerek kendilerinin bizzat imzaları alınarak bir gönül seferberliği eşliğinde yapıldı. Hiç kimseyi zoraki bir partiye üye edemezsiniz. Bugün AK Parti ailesi her zamankinden daha güçlü daha birlik ve beraberlik içerisindedir. Kars halkına hizmetkâr olmak gibi bir durumumuz var. Kongremize hep birlikte yürüyeceğiz. Rabbim utandırmasın. Serhat şehrimiz Karssımız için Gazi şehrimiz için daha nice güzel hizmetler yapmayı devam edeceğiz. Tabiki pandemi dolayısıyla katılımı sınırlı tutacağız. Bununla ilgili duygularınızı yapacağız ve önlemlerimizi alacağız ve İnşallah kongremizi de gerçekleştireceğiz. Kongremize tek adayı gidiliyoruz. Kongre ilanımızı yaptık. Tüm teşkilat mensuplarımız ile birlikte beraberiz. İçerimizde bir fitne fesat ve çok başlılık yoktur. Bizde herkes tek bilek ve tek güçtür. Zaten bugünlerde birlileri aramızdaki bu bağı ve direnci kıramadıkları yıpratma politikaları geliştiriyorlar. “dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler