AK Parti Milletvekilleri Kars'ta

AK Parti Milletvekilleri Kars'ta

Bir takım ziyaretlerde bulunmak üzere Kars'a gelen AK Parti Milletvekilleri Prof. Dr. Yunus Kılıç ile Ahmet Arslan, daha önce ev sözü verdikleri engelli kardeşleri söz verip yaptırdıkları evde ziyaret ettiler.

AK Parti Milletvekilleri Kars'ta

Bir takım ziyaretlerde bulunmak üzere Kars’a gelen AK Parti Milletvekilleri Prof. Dr. Yunus Kılıç ile Ahmet Arslan, daha önce ev sözü verdikleri engelli kardeşleri söz verip yaptırdıkları evde ziyaret ettiler.

Milletvekilleri Prof. Dr. Yunus Kılıç ile Ahmet Arslan, doğuştan engelli olan Bingül ve Hatice İnalgaç adlı kız kardeşler için bir firma tarafından merkeze bağlı Esenyazı köyünde yaptırılan yeni evi ziyaret etti. Firma yetkilisi Mehmet Çelik'in de katıldığı ziyarette aile ile yeni evinde görüşen milletvekilleri, evi gezerek İnalgaç ailesine yeni evlerinin hayırlı olması temennisinde bulundular.

Engelli kız kardeşlerinin evlerinin yapılmasına sadece vesile olduklarını belirten Kılıç ile Arslan, “Allah devlete ve hayırseverlere zeval vermesin. Devlet elini uzatıyor ama keşke böyle olmasa. Keşke diğer iki kardeş gibi onlar da sağlıklı olsaydı. Bu bizim nasibimiz. Nasip katlanacağız ama akraba evliliğine karşı olacağız. Bunu da söyleyeceğiz. İnsan bunu kendi başına gelmeyince anlamıyor. Bunlardan insanların bir şekilde ders alması, korunması lazım. Şükürler olsun güçlü, kudretli bir devlet var. Her şeyiyle yanınızda. Yeter ki sizin moraliniz ve birbirinize bağlılığınız düzgün olsun” dediler.

Öte yandan firma yetkilisi Mehmet Çelik, çocuklar için yatak ve baza ihtiyacı olmasının söylenmesi üzerini onları da alacağınının sözünü verdi. Engelli kız kardeşlerin babası Faik ve annesi Naciye İnalğaç da evin yapılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Önceki ve Sonraki Haberler