Ak Parti: Neden Erdoğan?

Ak Parti: Neden Erdoğan?

AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç, yarın yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi son değerlendirmelerini yaptılar.

Arslan ve Kılıç, değerlendirmelerini “Neden Erdoğan” şeklinde ifade ederek, Erdoğan’lı AK Parti hükümetlerinin son 12 yılda ülkeyi ne hale getirdiğini hatırlattılar.

Yarın yapılacak seçimde tüm Kars halkına sandık başına gitmesi noktasında öneride bulunan Milletvekili Arslan: “12. Cumhurbaşkanlığı seçimi, ilk defa halk tarafından yapılıyor. Dolayısıyla Kars halkının şunu bilmesi lazım ki; ‘Bu Cumhurbaşkanı onların seçeceği ve bunun sorumluluğu gereği 5 yıl boyunca hizmet edecek olan bir cumhurbaşkanıdır. ’Biz onun için Kars halkına diyoruz ki sakın şunu düşünmeyin; ‘Nasıl olsa Recep Tayyip Erdoğan kazanır, nasıl olsa cumhurbaşkanı olur. Ben sandığa gitmesem de olur’ demesinler. Herkes sandığa gitsin. En azından desinler ki ilk defa halk cumhurbaşkanını seçti ve bende oy kullandım. Benim de oyumun etkisi var, benimde mührümün etkisi var. Mührünün etkisi olabilmesi için, gelecekte bunu gururla söyleyebilmesi için sandığa gitmeleri lazım.” Dedi.

TÜRK HALKININ, HER ÜÇ ADAYA DA GEÇMİŞTEN BU GÜNE BİÇTİĞİ ROL FARKLIDIR

Yarın yapılacak seçimde ve sonrasında Türk halkının Erdoğan ile birlikte her üç adaya da biçeceği rolün farklı olacağını da belirten Arslan değerlendirmesinde şu ifadeleri kulandı:

“Bu seçimde üç tane aday var. Bu üç aday da kendi çapında iddialılar. Ama kimsenin ne iddiada olduğu önemli değil. Halkın geçmişten bu güne gördüğü ve gelecekte bunlara biçtiği rol önemlidir.  Onun için biz diyoruz ki Başbakana biçilecek rol biraz farklı oalcaktır. Niye diye sorarsanız insanımız özellikle 1994’ten beri Başbakan’ın ne kadar millet için koşturduğunu, ne kadar değerlerimiz için koşturduğunu gayet iyi biliyor. Başbakanımızın bu değerlerimize sahip çıkması çerçevesinde insanımıza nasıl hizmetler ettiğini İstanbul da biliyor. 12 yıldır başbakanlığı sürecinde herkes biliyor. İnsanlar bunu bildiği için hiç tereddüt yok ki gelecekte de Başbakanın geçmiş hizmetlerine uygun bir şekilde hizmet edeceğini, Cumhurun başı olmayı, ilk defa halkoyuyla seçilmiş bir Cumhurbaşkanı olmayı kesinlikle çok farklı bir platformda farklı hizmetler sürdürerek yerine getireceğini biliyor.

Kars, ihmal edilmiş bir şehirken özellikle batıyla farkının giderilmesi adına ciddi bir hizmet alıyor

12 yıldır merkezi hizmetler verdiği hizmetlerle ülkenin her yerinin bir olacağını, herkesin eşit olacağını göstermiştir. Kars ihmal edilmiş bir şehirken özellikle batıyla farkının giderilmesi adına ciddi bir hizmet alıyor. Biz son üç yılda bizzat aldığımız sorumlulukla biliyoruz ki merkezi hükümet Kars’a çok farklı bakıyor. Kars’ın talihinin bu olmadığını, bu makûs talihin yenilmesi gerektiğini, Kars’a gereğinden fazla yatırım getirilmesi gerektiğini biliyor. Onun için diyoruz ki bu bölgeler arası kalkınma farkını gidermeyi kendine şiar edinmiş, insanımızın değerlerine sahip çıkan Başbakanımızın, Cumhurbaşkanlığı makamında da her türlü hizmeti bu bölgeye getirmesi için çok önemli olan çözüm sürecini sonuçlandırabilmesi adına Başbakanımıza Cumhurbaşkanı olması için Pazar günü verilecek destek çok önemlidir. Bizim Kars’ta hizmetlerimizin devamı için, Kars’ın makûs talihini daha hızlı yenmemiz adına Başbakanın kesinlikle Cumhurbaşkanı olması gerekiyor. Bu konu da hiç tereddüt yok ama sahada gezerken de görüyoruz ki Başbakanımızın bunu insanımıza anlatmasına gerek yok. İnsanımız zaten Başbakanı biliyor. Diyor ki siz işinize bakın. Ben işimi biliyorum. Ben Pazar günü Cumhurbaşkanı adayı olarak kimi destekleyeceğimi biliyorum. Biz görevimizin gereğini yapmak adına bu güne kadar yaptığımız gibi bugünden sonra da Karslının hizmetinde olacağız. Ama Karslı çok güçlü bir sesle Pazar günü Cumhurbaşkanı adayımıza ve 11’inden sonra Cumhurbaşkanı olacak olan Recep Tayyip Erdoğan’a gür bir sesle demesi lazım ki bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da arkandayız.

NEDEN ERDOĞAN!

HASTANE VE İLAÇ KUYRUKLARI UNUTULMASIN!

İnsanların sağlık hizmetleri için gece üçte, dörtte gidip sadece sıra almak için hastanede beklediklerini bazen sıra bitti değip ertesi gün tekrar gittiklerini unutmuyorlar, unutmayacaklar. Onun için başbakan diyorum. İlaç kuyruklarında, maaş kuyruklarında kalmamak için Başbakan. Bölgemize yapılan proje ve destekler için başbakan. Dünya liderleri arasında yer alıp ülkemizi dünya liderleri arasına soktuğu için başbakan. Ebul Hasan Harakani’nin bu şehrin varisi olduğunu bilen ve ona göre Kars’a davrana biri olduğu için başbakan.

KARS İÇİN ERDOĞAN

Sarıkamış şehitlerinden utanan değil de bu ülkenin bekası için donmayı göze alanlarla gurur duyan biri olduğu için başbakan. İnsanların çoğu takım tutar gibi parti tutmuyor. İnsanların çoğu hizmete bakıyor. Hizmetin devam edip etmeyeceğini düşünerek oy veriyorlar. Pazar günü eminim ki buna göre oy verecekler. 2023, 2053, 2071 hedeflerini ortaya koyan ve bu hedeflerinde ve bu hedefleri gerçekleştirmenin de bir ekip işi olduğunu bilen başbakan olduğu için Erdoğan. Bu güne kadar Kars’a yapılan ve yapılacak olan projelerin hamisi Recep Tayyip Erdoğan olduğu için başbakan diyoruz. Ortaya koyulan şeyler geleceğin teminatı olacaktır. İnsanımız bunu unutmadan sandığın başına gittiğinde takım tutar gibi değil hizmet verdiği için başbakan diyecek. Türkiye’de olduğu gibi Kars’ta Pazar günü bunu gösterecek. Bu konuda hiçbir şüphemiz yok. 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler