AK Parti Referandum Çalışmalarına Kağızman’da Devam Ediyor

AK Parti Referandum Çalışmalarına Kağızman’da Devam Ediyor

AK Parti Kars İl Başkanlığı referandum öncesi çalışmalarına devam ediyor. İlçe ilçe, köy köy gezen AK Parti heyeti Kağızman’da vatandaşlarla bir araya geldi.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın ve yönetim kurulu üyeleri, 16 Nisan’da yapılacak referandum öncesinde Cumhurbaşkanlığı Sistemi ve Yeni Anayasa hakkında vatandaşlara bilgeler verdi.

Kağızman merkez ve köylerinde vatandaşlarla buluşan AK Parti heyeti, vatandaşlara neden ‘Evet’ demeleri gerektiğini en ince detaylarına kadar anlatırken, vatandaşlardan 16 Nisan’da yapılacak referandumda destek istedi.

AK Parti heyeti, Kağızman Seçim Koordinasyon Merkezi’nde açılış öncesi incelemelerde bulunurken, sırasıyla Belediye Başkanlığı, Kağızman Devlet Hastanesi, Paslı, Ortaköy, Çilehane, Kötek ve Bulanık köylerini de ziyaret ettiler.

AK Parti heyeti son olarak Kars’ta 24. Dönem Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç ile geçmişte AK Parti’de ana kademede görev almış il başkanları ile merkez ilçe başkanlarıyla bir araya gelerek, değerlendirmeler yaptılar.

ak-parti-referandum-calismalarina-kagizman’da-devam-ediyor-(1)-001.jpgak-parti-referandum-calismalarina-kagizman’da-devam-ediyor-(2)-001.jpgak-parti-referandum-calismalarina-kagizman’da-devam-ediyor-(3)-001.jpgak-parti-referandum-calismalarina-kagizman’da-devam-ediyor-(4)-001.jpgak-parti-referandum-calismalarina-kagizman’da-devam-ediyor-(5)-001.jpgak-parti-referandum-calismalarina-kagizman’da-devam-ediyor-(6)-001.jpgak-parti-referandum-calismalarina-kagizman’da-devam-ediyor-(7)-001.jpgak-parti-referandum-calismalarina-kagizman’da-devam-ediyor-(8)-001.jpgak-parti-referandum-calismalarina-kagizman’da-devam-ediyor-(9)-001.jpgak-parti-referandum-calismalarina-kagizman’da-devam-ediyor-(10)-001.jpgak-parti-referandum-calismalarina-kagizman’da-devam-ediyor-(13)-001.jpgak-parti-referandum-calismalarina-kagizman’da-devam-ediyor-(11)-001.jpgak-parti-referandum-calismalarina-kagizman’da-devam-ediyor-(12).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler