AK Parti, Sarıkamış Buluşmasında!

AK Parti, Sarıkamış Buluşmasında!

AK Parti Kars Milletvekili adayları, Belediye Başkanı Göksal Toksoy ve önceki dönem Belediye Başkanı İlhan Özbilen’in de katılımıyla, birlik ve beraberlik içerisinde seçim çalışmalarını değerlendirdi.

Tacettin DURMUŞ / KARS

Ak Parti Kars Milletvekili adayları Ahmet Arslan, Selahattin Beyribey ve Suat Ögel, İl Başkanı Adem Çalkın ile birlikte, 1 Kasım’da yapılacak olan genel seçim çalışmaları kapsamında ilçe ziyaretlerini sürdürüyor.

İl Başkanı Adem Çalkın, il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte dün de Sarıkamış’a geçen adaylar, burada geçmişten günümüze ilçede görev yapan ve şu anda görev yapan tüm ilçe teşkilat mensupları ile bir araya gelerek, 1 Kasım genel seçimlerinden zaferle çıkacaklarının sözünü verdikleri belirtildi.

Ak Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, Sarıkamış buluşmasıyla ilgili olarak açıklamada bulundu. Çalkın, açıklamasında: “Seçim çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu günde Sarıkamış ilçemizdeyiz. Partimizin kuruluş felsefesinde olduğu gibi Sarıkamış’ta da, geçmişten günümüze görev yapan dava arkadaşlarımızla ele ele,  omuz omuza, gönül gönüle, bu kutsal davada buluşarak seçime gidiyoruz. Tek hedefimiz 3 milletvekilliğini de almaktır. Ak Parti iktidarlarıyla tüm Türkiye’de olduğu gibi Kars’ta da başlatılan kalkınma ve istihdamın, önümüzdeki süreçte de devam öncelikli hedefimizdir. Bu nedenle AK Parti Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun da sıkça kullandığı ‘Haydi Bismillah’ sloganı ile tüm birimlerimizle 1 Kasım için seferber olduk. Partimiz, kurulduğu günden bu zamana kadar Sarıkamış’ta teşkilatlarda görev almış ve hali hazırda görevde olan ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları, gençlik kolları da olmak üzere tüm teşkilat mensuplarımız, 1 Kasım seçimleri için ortak irade beyanında bulundu. Sarıkamış buluşmamıza, partimizin kuruluş felsefesinde de yer alan değerlerin dikkate alınması ile birlikte,  birlik ve beraberlik içerisinde seferberlik ruhu ile sahalara inme sözü verilmesi damgasını vurdu.” Dedi.

Buluşmaya, Milletvekili adayları Ahmet Arslan, Selahattin Beyribey, Suat Ögel, İl Başkanı Adem Çalkın, Belediye Başkanı Göksal Toksoy, Eski Belediye Başkanı İlhan Özbilen, İlçe Başkanı Serkant Aykul Sarıkamış kurucu ilçe başkanı Mehmet Yıldız, eski ilçe başkanı Mustafa Yurt, eski il genel meclis üyeleri Harun Karslı, Hacı Ateş, Zeynel Abidin Çam, Ahmet Cengiz, tüm ilçe teşkilat mensupları ve partililer katıldı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler