AK Parti Selim İlçe Seçim Bürosu Açıldı!

AK Parti Selim İlçe Seçim Bürosu Açıldı!

AK Parti Kars İl Teşkilatı ve Selim İlçe Teşkilatı seçim bürosunu açtı. Yoğun katılım ile gerçekleşen seçim bürosu açılışında İl Başkanı Adem Çalkın ve adaylar vatandaşlara yönelik birer konuşma yaptılar.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

Kars’ın Selim İlçesinde düzenlenen seçim bürosu açılış törenine; Ak Parti Kars Milletvekili Adayı Ahmet Arslan, Selahattin Beyribey ve Suat Ögel, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, Selim İlçe Belediye Başkanı Coşkun Altun, Sarıkamış Belediye Eski Başkanı İlhan Özbilen, çok sayıda parti yöneticileri ve partililer katıldı.

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, “Seçim çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu günde Selim ilçemizdeyiz. Partimizin kuruluş felsefesinde olduğu gibi Selim’de de, geçmişten günümüze görev yapan dava arkadaşlarımızla ele ele,  omuz omuza, gönül gönüle, bu kutsal davada buluşarak seçime gidiyoruz. Tek hedefimiz 3 milletvekilliğini de almaktır. AK Parti iktidarlarıyla tüm Türkiye’de olduğu gibi Kars’ta da başlatılan kalkınma ve istihdamın, önümüzdeki süreçte de devam öncelikli hedefimizdir. Bu nedenle AK Parti Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun da sıkça kullandığı ‘Haydi Bismillah’ sloganı ile tüm birimlerimizle 1 Kasım için seferber olduk. Partimiz, kurulduğu günden bu zamana kadar Selim’de teşkilatlarda görev almış ve hali hazırda görevde olan ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları, gençlik kolları da olmak üzere tüm teşkilat mensuplarımız, 1 Kasım seçimleri için ortak irade beyanında bulundu. Selim buluşmamıza, partimizin kuruluş felsefesinde de yer alan değerlerin dikkate alınması ile birlikte,  birlik ve beraberlik içerisinde seferberlik ruhu ile sahalara inme sözü verilmesi damgasını vurdu.” dedi.

Milletvekili Adayı Ahmet Arslan ise, “AK Parti olmadan, istikrar olmadan ne Türkiye’nin gelecek anlamında 2023 hedefleri anlamında başarılı olabiliriz. Ne biz Kars’ın kalkınmasını devam ettirebiliriz. Kars Dışından bizi arayanlar diyor ki, “arkadaşlar Kars’ta çıkan fotoğraf, bizi çok rahatsız ediyor” biz Kars’a sahip çıkacağız. Biz bütün akrabalarımızı arayacağız. Diyeceğiz ki “Kars’ın üzerinde şu karabulutu kaldırın” 2002’den 2011’e kadar olduğu gibi, Kars’ı başarılı bir şekilde destekleyin. İnşallah biz batı da Karslılar olarak başımız dik gezelim diyorlar. Bunu İstanbul’daki, İzmir'deki, Ankara’daki, Bursa’daki Karslı söylüyorsa, burada bire bir bu olayı yaşayan, bire bir sıkıntısını yaşayan eğer bir hizmet gelirse keyfini yaşayan, eğer şehir artık asfalt yollarla bölünüyorsa, her tarafı asfalt hale geliyorsa bu imkandan yararlanan şehre yeni hastaneler geliyorsa bu imkandan yararlanan, turizm yatırımları geliyorsa bu imkandan yararlanan, okullar yapılıyorsa bu imkandan yararlanan, okullara imkan sağlanıyorsa çocuklarımız daha iyi yetişiyorsa, bu imkanlardan yararlanan çocukları yapılan spor salonlarından yararlanıyorsa, bu imkandan yararlanan kentsel dönüşüm kapsamında şehir gelişiyorsa bu imkandan yararlanan buradaki insanlar bunu görmezlikten gelemezler.” dedi.

Milletvekili Adayı Selahattin Beyribey, “Biz birlik beraberlik ve kardeşlik istiyoruz. Biz ülkemizde huzur istiyoruz. Biz ülkemizde, evimizde rahat rahat oturmak istiyoruz. Bunun yolu sizlersiniz, sizler nasıl isterseniz bu ülke de öyle idare edilecek. Siz derseniz yok biz kardeşlik istemiyoruz. Dostluk istemiyoruz, paramparça olmak istiyoruz. O da sizin kararınız, yani bizim kararımız. Ondan da Allah korusun. Ben bu seçimde inşallah hepimizin birlik ve beraberlik içerisinde olacağımıza sonsuz inanıyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde olacağız, ülkemizi daha iyi noktalara taşıyacağız. Başımızı yastığa koyduğumuz zaman falan yerdeki çocuğumuz düşünmeyeceğiz. Falan yerdeki kızımızı düşünmeyeceğiz. Kendimizde acaba bu gece ne olur diye tereddütle yatmayacağız. Çünkü burası bizim evimiz. Biz herkes ile kardeşiz. Biz işin başındakine destek vermeliyiz. Ve bir kişi olmalıdır. Kim olursa olsun bir kişi, aksi takdirde koalisyonların ne getirdiğini en iyi yaşayan adam benim. Çünkü ben koalisyonlar döneminde milletvekilliği yaptım. Herkes bir taraf çekiyordu. Tıpkı bu geçici hükümette ki HDP’li bakanların Cizre’de yürüdükleri gibi, siz bakanlıkta görevli olacaksınız, o hükümetin elamanı olacaksınız ondan sonra da ineceksiniz birileriyle beraber yürüyeceksiniz. Yok böyle bir şey arkadaşlar. Niye işte koalisyonlarda böyle bir şey. Onun için teşkilatlarımız olarak, kardeşlerimiz olarak, ailemiz olarak el ele vereceğiz Türkiye’de istikrarı yakalayacağız. Türkiye’de istikrarı yakalattırmamız lazım onun yolunu bulacağız” diye konuştu.

Milletvekili Adayı Suat Ögel ise, “Bizler AK Parti’nin başarısına icraat diyoruz, hizmet diyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde sizlerin verdiği destekle bu çalışmalar yapıldı. O kadar yapılamaz denilen şeyler yapıldı ki, bunlardan hala haberdar olmayan insanlar var. Bu hizmetleri hatırlamamız gerekiyor. Bize hayali diyenler elbette ki hayal kırıklığına uğramaktalar. Biz milletimize, biz Kars’ımıza hizmet etmeye talibiz. AK Parti büyük hizmetler yaptı. Bizde bu hizmetlere milletvekili olarak devam etmeye hazırız. Durmak yok yola devam diyoruz. 3 milletvekili adayı ile huzurunuzdayız. 1 Kasım’da en üst seviyede destek vereceksiniz. Bu yolculuk içerisinde zor günlerimiz oldu ama hepsini aştık. Genel Başkanımızın dik duruşunu gördük ve bizlerde onunla birlikte bu dik duruşu her zaman göstereceğiz.” dedi.

ak-parti-selim-ilce-secim-burosu-acildi!-(7).jpgak-parti-selim-ilce-secim-burosu-acildi!-(1).jpgak-parti-selim-ilce-secim-burosu-acildi!-(2).jpg

ak-parti-selim-ilce-secim-burosu-acildi!-(6).jpgak-parti-selim-ilce-secim-burosu-acildi!-(5).jpgak-parti-selim-ilce-secim-burosu-acildi!-(4).jpgak-parti-selim-ilce-secim-burosu-acildi!-(3).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler