AK Parti tam gaz!

AK Parti tam gaz!

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın ve yönetim kurulu üyeleri gece-gündüz sahada vatandaşların talep ve isteklerini dinliyor.

Sadece seçim döneminde değil, bulduğu her fırsatta sahaya inerek vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Kars ekibi, normalleşme sürecinin devam ettiği bu günlerde yine sahaya indi. AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın ve yönetim kurulu üyeleri, Karayolları 18 Bölge Müdürlüğü tarafından Başgedikler, Oğuzlu, Hamzagerek ve Küçük Pirveli ile Akyaka bağlantı yolunda yapımına başlanılan asfaltlanma çalışmalarını inceledi.

Yetkililerden bilgi alan Başkan Çalkın, merkezi hükümet olarak ellerinden gelen tüm desteği vermeye hazır olduklarını ve çalışmaların bir an önce bitirilmesi için ne gerekiyorsa yapılmasını istedi.

Başkan Çalkın ve ekibi daha sonra Merkez Subatan, Külveren, Başgedikler, Ortagedikler, Ayakgedikler, Bayraktar, Yağkesen, Bekler, Hamzagerek, Küçük Pirveli ve Hacıveli ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşların talep ve isteklerini dinleyen Başkan Çalkın, milleti için gece-gündüz çalışan, milletine olan aşkını her seferinde dile getiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını köylülere iletti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde kapı kapı dolaşarak milletin emrinde ve hizmetinde olduklarını ifade eden Başkan Çalkın, “Vatan bir tutkudur, aşktır, öyle bir aşk ki bu, içinde büyür ve onun tesiridir vatana layıkıyla hizmet Biz vatan aşkı ile çalışıyoruz. Can ile baş ile çalışıyoruz. “Hizmet aşkı ile çalışan yorulmaz” dedik ve çalışmaya devam ediyoruz. Bize neredesiniz? diye sormayın, biz milletimizin emrindeyiz nereye çağırırlarsa biz oradayız.” dedi.

ak-parti-tam-gaz!-(1).jpgak-parti-tam-gaz!-(8).jpgak-parti-tam-gaz!-(9).jpgak-parti-tam-gaz!-(2).jpgak-parti-tam-gaz!-(3).jpgak-parti-tam-gaz!-(4).jpgak-parti-tam-gaz!-(5).jpgak-parti-tam-gaz!-(6).jpgak-parti-tam-gaz!-(7).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler