AK Parti'den ASİMDER'e Ziyaret

AK Parti'den ASİMDER'e Ziyaret

AK Parti Iğdır Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Sevda Çakmak, Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Genel Başkanı Göksel Gülbey’i ziyaret etti.

Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Sevda Çakmak, beraberindeki AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri Gülten Atlas ve Allahverdi Türkeli ile Azerbaycan’ın Ermenistan tarafından işgal edilmiş topraklarının geri iade edilmesi ve çıkan çatışmaları protesto etmek adına AK Parti Genel Merkezi’nin başlatmış olduğu “İşgaledurde.com” imza kampanyasına destek istemek amaçlı STK ziyaretlerine devam ediyorlar. ASİMDER Genel Başkanı Göksel Gülbey’i de ziyaret eden Sevda Çakmak, partilerinin Azerbaycan’ın bu haklı davasında sonuna kadar yanında olacağını söyledi. Çakmak, “Ermenistan işgal etmiş olduğu Azerbaycan Karabağ topraklarındaki işgale son vermelidir. Başlatmış olduğumuz bu imza kampanyasıyla istediğimiz rekor sayıyı yakalayarak başta ABD ve tüm dünya kamuoyunun dikkatini Karabağ’a çekmiş olacağız. Bu konuda Azerbaycan sevdalısı olan ve yıllardır bu haksız işgalin dünyaya duyurulması yönünde mücadele veren sizin gibi bir uluslararası teşkilatın desteğine ihtiyacımız vardır. Sizlerinde desteği ile hedeflediğimiz sayıya ulaşacağımız kanısındayız” dedi.

ASİMDER Genel Başkanı Gülbey ise; “Öncelikle bir siyasi parti olarak işgal edilmiş Karabağ topraklarının geri iade edilmesi konusunda başlatmış olduğunuz imza kampanyasından dolayı başta Sayın Başbakanımız ve AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’na ve il yönetimine teşekkür ederim. Ermenistan ve Rusya silahlı kuvvetleri o işgal edilmiş Karabağ topraklarını terk edene kadar mücadelemiz sürecektir. AK Parti Genel Merkezi’nin de başlatmış olduğu bu imza kampanyasına Türkiye’nin çeşitli şehirlerinde bulunan il temsilciliklerimizle de birlikte destek vereceğiz” şeklinde konuştu.

Ziyaretin sonunda ASİMDER Genel Başkanı Göksel Gülbey, AK Parti Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Sevda Çakmak ve beraberindekiler Ermeni çetelerinin bölgede yaptığı katliamları içeren tarihi kitaplar hediye etti.

Önceki ve Sonraki Haberler
Iğdırhaber