AK Parti’den Dekan Özkan Arslan’a Ziyaret

AK Parti’den Dekan Özkan Arslan’a Ziyaret

AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan, Selahattin Beyribey, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın ile birlikte Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mükremin Özkan Arslan’a ziyaret “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundular.

Arslan’a yeni görevinde başarılar dileyen ve “Hayırlı olsun” temennisinde bulunan AK Parti heyeti, Arslan’ın Kars’a önemli hizmetleri bulunduğuna da dikkat çekerek, dekanlığa atanmasının isabetli bir karar olduğunu ve Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin Arslan ile birlikte daha da ivme kazanacağına inandıklarını ifade ettiler.

Dekan Arslan da, başta vekiller ve il başkanı olmak üzere AK Parti heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle son buldu.

PROF. DR. MÜKREMİN ÖZKAN ARSLAN KİMDİR?

Erzurum İli Narman İlçesinin Sülüklü Köyü’nde 1965 yılında doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Narman’da tamamladı. Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi’nden 16 Haziran 1988’de dönem birincisi olarak mezun oldu. Askerlik görevini 1989 Nisan - Kasım arasında 207. Kısa Dönem olarak Samsun Sahra Sıhhiye Okulunda yaptı. 26 Mart 1990’da Erzurum Atatürk Üniversitesi Kars Veteriner Fakültesi Parazitoloji Anabilim Dalı’nda Araştırma Görevlisi olarak göreve başladı. Aynı yılın güz döneminde İstanbul Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Parazitoloji Anabilim Dalı’nda Doktora öğrenimine başladı. 14 Nisan 1995’de Doktorasını tamamladı. 6 Kasım 1995’de Yardımcı Doçentliğe atandı, 26 Kasım 1999’da Doçent unvan ve yetkisini alan Arslan; 15 Temmuz 2005’de Profesör oldu. Evli ve 2 çocuk babası Arslan, geçtiğimiz günlerde KAÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı olarak göreve başladı.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler