AK Partili Kadınlar Eğlencede Buluştular!

AK Partili Kadınlar Eğlencede Buluştular!

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde AK Parti Kadın Kolları tarafından kadınlar için eğlence programı düzenlendi.

AK Partili Kadınlar Eğlencede Buluştular!

Kars’ın Sarıkamış ilçesinde AK Parti Kadın Kolları tarafından kadınlar için eğlence programı düzenlendi.

Sarıkamış Belediye Düğün Salonu’nda düzenlenen programda konuşan AK Parti Sarıkamış Kadın Kolları Başkanı Ülay Erdoğdu, teşkilat olarak son yıllarda kadınlara yönelik önemli çalışmalar yapıldığını belirtti.

Erdoğdu, AK Parti döneminde kadınların sosyal yaşam içinde daha çok yer aldığı ve kadına şiddeti önleme konusunda önemli yasalar düzenlemeler yapıldığını söyledi.

Ülay Erdoğdu, “Kadınlarımız için çok iyi çalışmalar yapılıyor ancak bunlar yeterli değil. Bizler, bütün iş kollarında bürokraside, siyasette görev üstlenmeliyiz. Kadının olmadığı hiçbir çalışmanın başarılı olamayacağını anlatarak toplumun her kesimine bu bilinci yerleştirmeliyiz. Güçlü ve eşit bir toplumda yaşamak istiyorsak her alanda kadını ve erkeği bilinçlendirmemiz gerektiğine inanıyorum. Kadınlarımızın kendileri için çok önemli hakları var. Bizler birlikte omuz omuza bu hakları sonuna kadar koruyup geliştireceğiz” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından, kadınlar yöresel sanatçı Faruk Erdoğdu tarafından seslendirilen türküler eşliğinde kadınlar halay çekti, gönüllerince eğlendi. iha

ak-partili-kadinlar-eglencede-bulustular!-(3).20150314205225..jpg

ak-partili-kadinlar-eglencede-bulustular!-(1).jpg

ak-partili-kadinlar-eglencede-bulustular!-(2).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler