AK Parti’nin Kağızman Belediye Başkan Adayı netlik kazandı

AK Parti’nin Kağızman Belediye Başkan Adayı netlik kazandı

AK Parti’nin Kağızman Belediye Başkan Adayı Nuri Turan olarak ön plana çıkıyor.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

AK Parti’nin Kars Belediye Başkan Adayının Avukat Ensar Erdoğdu olmasının ardından gözler ilçelere çevrildi. AK Parti Genel Merkezinden edindiğimiz bilgilere göre; Kağızman Belediye Başkan Adayının Nuri Turan olarak açıklanması bekleniliyor.

Nuri Turan Kimdir?

1963 yılında Kağızman’da doğdu. 1984 yılında lise öğrenimini bitirdi. 1987 yılında askerlik vazifesini yapıp Kağızman’da esnaflık hayatına başladı. 1997 yılında Milliyetçi Hareket Partisinde yönetim kurulu görevine başladı. 1999 yılında Kağızman Belediye Meclisi’ne seçildi. 199-2004 yılları arasında Belediye Başkanlığı yardımcılığında bulundu. 2006 yılında Kağızman İlçe Başkanlığı’na seçildi. 2009 seçimlerinde Belediye Başkanlığı için aday oldu. 2009’dan başlayarak bugüne kadar hayırsever işadamı Yusuf Korkmaz ile birlikte Özyapıcılar firmasında yol ve üst yapı çalışmalarını sürdürmektedir. Nuri Turan, evli ve üç çocuk babasıdır.

ak-parti’nin-kagizman-belediye-baskan-adayi-netlik-kazandi-(1).jpgak-parti’nin-kagizman-belediye-baskan-adayi-netlik-kazandi-(2).jpgak-parti’nin-kagizman-belediye-baskan-adayi-netlik-kazandi-(3).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler