AK Parti’nin Kars’ta Çalışmaları Sürüyor!

AK Parti’nin Kars’ta Çalışmaları Sürüyor!

AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey ve İl Başkanı Adem Çalkın kent merkezinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Esnafları ziyaret eden AK Parti heyeti, 16 Nisan’da yapılacak olan referandum için destek istedi.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey ve İl Başkanı Adem Çalkın Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi ve Referandum Çalışmaları kapsamında kurum ziyaretleri, esnaf ziyaretleri yapan AK Parti Heyeti 16 Nisan’da yapılacak olan referandum çalışmaları hakkında vatandaşlara detaylı bilgiler verip, “Evet” oyu istediler.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi ve Referandum Çalışmalarına Kars Merkezde Seçim Koordinasyon Merkezi Bürosunu ziyaret eden Milletvekili Selahattin Beyribey ve İl Başkanı Adem Çalkın burada vatandaşlarla hasbihal etti

Kurum Ziyaretleri kapsamında Tarım İl Müdürlüğü ve Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü ve Karayolları Bölge Müdürlüğünü ziyaret eden AK Parti Teşkilatı, 16 Nisan’da yapılacak halk oylamasında milletin “Evet” kararıyla güçlü ve mukte olacağını ve bu seçimin ülkemizin hızının belirleneceği bir seçim ifadelerini kullanan Milletvekili Beyribey, tüm kurum personellerine iyi çalışmalar dileyerek referandumda ‘Evet’ oyu kullanarak ülkemizin büyümesine katkıda bulunmalarını istedi.

Kadınlar soruyor Programına katılan Ak Parti Kars Milletvekili Selahattin BEYRİBEY ve İl Başkanı Adem ÇALKIN programa konuk olan bayanlara tek tek karanfil dağıttı. İstiklal marşı ve saygı duru ile başlayan programda Ak Parti İl Başkanı Adem Çalkın ve Milletvekili Selahattin Beyribey konuşmalarını yaparak Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi ve Referandum hakkında sorulan sorulara cevap verdiler.

AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey ve İl Başkanı Adem Çalkın kent merkezinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Esnafları ziyaret eden AK Parti heyeti, 16 Nisan’da yapılacak olan referandum için destek istedi.

Milletvekili Beyribey ziyarette yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanlığı Sistemi ile koalisyonların ve hükümet kurulamama krizlerinin tarihe karışacağını söyledi.

Şimdiki parlamenter sistemin bir takım sıkıntılara neden olduğunu ifade eden Milletvekili Beyribey, şunları söyledi:

“Bu değişikliklerle darbeci ruhun, vesayetçi anlayışın izlerini anayasamızdan siliyoruz, Anayasamız daha demokratik hale geliyor. Bu sistem ile söz daima milletin olacak, milletin iradesine darbe vurulamayacak. Cumhuriyetimiz daha da güçleniyor.” 

ak-parti’nin-kars’ta-calismalari-suruyor!-(1).jpgak-parti’nin-kars’ta-calismalari-suruyor!-(2).jpgak-parti’nin-kars’ta-calismalari-suruyor!-(3).jpgak-parti’nin-kars’ta-calismalari-suruyor!-(4).jpgak-parti’nin-kars’ta-calismalari-suruyor!-(5).jpgak-parti’nin-kars’ta-calismalari-suruyor!-(6).jpgak-parti’nin-kars’ta-calismalari-suruyor!-(7).jpgak-parti’nin-kars’ta-calismalari-suruyor!-(8).jpgak-parti’nin-kars’ta-calismalari-suruyor!-(9).jpgak-parti’nin-kars’ta-calismalari-suruyor!-(10).jpgak-parti’nin-kars’ta-calismalari-suruyor!-(11).jpgak-parti’nin-kars’ta-calismalari-suruyor!-(12).jpgak-parti’nin-kars’ta-calismalari-suruyor!-(13).jpgak-parti’nin-kars’ta-calismalari-suruyor!-(14).jpgak-parti’nin-kars’ta-calismalari-suruyor!-(15).jpgak-parti’nin-kars’ta-calismalari-suruyor!-(16).jpgak-parti’nin-kars’ta-calismalari-suruyor!-(17).jpgak-parti’nin-kars’ta-calismalari-suruyor!-(18).jpgak-parti’nin-kars’ta-calismalari-suruyor!-(19).jpgak-parti’nin-kars’ta-calismalari-suruyor!-(20).jpgak-parti’nin-kars’ta-calismalari-suruyor!-(21).jpgak-parti’nin-kars’ta-calismalari-suruyor!-(22).jpgak-parti’nin-kars’ta-calismalari-suruyor!-(23).jpgak-parti’nin-kars’ta-calismalari-suruyor!-(24).jpgak-parti’nin-kars’ta-calismalari-suruyor!-(26).jpgak-parti’nin-kars’ta-calismalari-suruyor!-(27).jpgak-parti’nin-kars’ta-calismalari-suruyor!-(28).jpgak-parti’nin-kars’ta-calismalari-suruyor!-(29).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler