'AK Parti'ye Sarıkamış'ta Yüksek Sesle Tam Destek'

'AK Parti'ye Sarıkamış'ta Yüksek Sesle Tam Destek'

AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan, Yunus Kılıç ve Belediye Başkan adayı Göksal Toksoy, Sarıkamış esnafını ziyaret etti.

'AK Parti'ye Sarıkamış'ta Yüksek Sesle Tam Destek'

AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan, Yunus Kılıç ve Belediye Başkan adayı Göksal Toksoy, Sarıkamış esnafını ziyaret etti. Altı saat süren esnaf ziyareti heyecan ve coşkuyla gerçekleşti. Ziyaret esnasında duygulandıran diyaloglar yaşandı.

Sarıkamış Esnafının Belediye Başkan adayı Göksal Toksoy, kendisine ve partisine duyulan güven ve desteğin tam olduğunun yüksek sesle ifade edildiğini söyledi. Toksoy ayrıca, Sarıkamış esnafının AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Prof. Dr. Yunus Kılıç’a “Sizi sizden iyi biliyoruz, Kendinizi anlatmaya gerek yok. Şehitler diyarı sonuna kadar  Başbakanımızın ve sizin yayınınızdadır.” diyerek karşılık verdiklerini ifade etti. Ayrıca, Gençlik Merkezinin ve Sarıkamış Şehitleri 100’üncü yıl projelerinden biri olan Tanıtım ve Araştırma Merkezinin ihalesinin yapılmasından da duyulan memnuniyetlerini ifade ettiklerini iletti.

AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Prof. Dr. Yunus Kılıç yapılan yatırım ve projelerin Sarıkamış halkı ve esnafı nezdinde heyecan, coşku ve memnuniyet yaratmasından ziyadesiyle memnun olduklarını söylediler. Bu yatırımların bundan sonrada devam edeceğini ve Sarıkamış’ın Kafkasların Davos’u haline getirilmesi için gerekenlerin yapılacağını da kaydeden vekiller, şu açıklamada bulundular:

“Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimat, Orman ve Su işleri Bakanımız sayın Eroğlu’nun desteği  ve biz vekillerin yoğun çalışma ve ısrarlı takipleri ile hazırlana Sarıkamış Harekâtı’nın bütün gerçekliğiyle anlatılması kapsayan 3 projeden birincisi olan “Sarıkamış şehitleri Tanıtım Merkezi” projesi start aldı. Sayın Başbakanımızın ve Orman Su işleri Bakanımızın Şehitlerimize ve Kars’ımıza olan sevgileri, ilgi ve destekleri ile Sarıkamış şehitleri Tanıtım Merkezi projesinin ihalesi gerçekleştirildi. Sarıkamış Şehitlerinin 100'üncü Yıldönümü daha anlamlı gerçekleşecek.

Çünkü ;

-Sarıkamış şehitleri Tanıtım Merkezi,

-300 Kişilik Konferans Salonu,

-Yürüyüş Güzergâhı Üzerinde Gölet Çalışmaları ve Su Geçiş Kanalları Projelerinin hayata geçmesiyle daha iyi şartlarda anma etkinlikleri gerçekleştirilecektir.

 25 milyon 315 bin TL’ye ihale  edilen Tanıtım Merkezinin yapım (inşaat) çalışmalarına yakın zamanda başlanılacaktır.

AK Parti Kars Milletvekilleri olarak 8 Kasım 2013 tarihinde Orman ve Su İşleri Bakanımızın Kars’ı ziyareti sırasında kamuoyu ile paylaştığımız “Sarıkamış Allah-u Ekber Dağları Milli Parkı Uzun Devreli Gelişme Planı” kapsamında yapılacak olan tanıtım merkezi, şehitlikler, yürüyüş alanları ve gölet çalışmaları projelerinin ilk halkasına başlanılması nedeniyle büyük memnuniyet duyduğumuzu, Sarıkamış’ta yaşananların daha iyi anlatılması ve yaşatılması adına  büyük önem taşıyacağı inancındayız.

AK Parti iktidarı ile ülkemiz her alanda önemli ilerlemeler sağladı. AK Parti iktidarı ile yakalanan istikrar ve yatırımlardan Serhat şehrimiz Kars’ta fazlasıyla payına düşeni almakta ve almaya da devam edecektir. Sarıkamış şehitleri Tanıtım Merkezi projesinin ülkemize ve Kars’ımıza hayırlı olmasını diliyoruz.”kha

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler