Ak Vekiller Kars'ı Mesken Tuttu

Ak Vekiller Kars'ı Mesken Tuttu

AK Parti Kars milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç, meclisin tatile girmesiyle birlikte günlerinin büyük bir bölümünü Kars'ta geçirdiler ve bir dizi gezi ve ziyaretlerde bulundular. Bakanların Kars temaslarında da yer alan Vekillerin günün yorgunlu

 

Ramazan dolayısıyla her iftar saatinde bir eve veya toplu iftara davet edilen Aslan ve Kılıç’ın geçtiğimiz günlerdeki iftar sonrası durakları ise İstikam Çay Bahçesi oldu. Burada AK Parti İl Başkanı Ensar Erdoğdu, İl teşkilatı, eski il başkanı Remzi Aras ve gazetecilerle semaverde çay keyfi yaşayan vekiller, Kars’ın gündeme ilişkin konularını da masaya yatırdılar. Vekiller özellikle son günlerde Kars’a gelen Başbakan yardımcıları ve bakanlarının inceleme ve ziyaretleri hakkında değerlendirmelerde de bulundular ve Gazi Kars’ı güzel günlerin beklediğini ve Kars Belediyesi ile birlikte birçok projenin hayata geçirileceğini söylediler.
 
Kars Çayı Islah Projesi ile birlikte İstikam ve Atatürk Çay Bahçelerinde Kars’ın güzide yerleri arasında yer alacağına vurgu yapan vekiller, zaman zaman çevreden geçen vatandaşlarının da yoğun ilgisi ile karşılaştılar ve sorunlarını dinleyerek açıklamalarda bulundular.
 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler