Akören Köy Okulunda TÜBİTAK 4006 bilim fuarı açıldı

Akören Köy Okulunda TÜBİTAK 4006 bilim fuarı açıldı

Kağızman’ın Akören Köyü Ortaokulunda TÜBİTAK Bilim Fuarı sergisi açıldı.

Tacettin DURMUŞ / KARS MANŞET

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı rojesi kapsamında Kağızman Akören Köyü Ortaokulu öğrencileri bilimsel çalışmalarını sergiledi. TÜBİTAK tarafından desteklenen 4006 Bilim Fuarı proje  öğretmenleri, bu tür proje faaliyetlerinin öğrencilerin bilimsel düşüncelerini geliştirdiğini ve bu bilim fuarını geleneksel hale getireceklerini ifade ettiler.

Kağızman Akören Köyü Ortaokulu öğrencilerinin hazırlamış oldukları proje çalışmalarının sergilendiği TÜBİTAK Bilim Fuarının açılışını İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Bayşar, Milli Eğitim Şube Müdürü Suat Demirden Turgay Aydın, İlçe Spor Müdürü Aladdin Karagöl okul idarecileri ve öğretmenler yaptı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Bayşar, organizasyonda emeği geçen okul yönetimine, projelerin gerçekleştirilmesine katkı sağlayan öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederek, bu gibi proje ve çalışmaların daha da ileriye taşınarak ilçeyi en iyi şekilde temsil etmesini temenni etti.

akoren-koy-okulunda-tubitak-4006-bilim-fuari-acildi-(1).jpgakoren-koy-okulunda-tubitak-4006-bilim-fuari-acildi-(2).jpgakoren-koy-okulunda-tubitak-4006-bilim-fuari-acildi-(3).jpgakoren-koy-okulunda-tubitak-4006-bilim-fuari-acildi-(4).jpgakoren-koy-okulunda-tubitak-4006-bilim-fuari-acildi-(5).jpgakoren-koy-okulunda-tubitak-4006-bilim-fuari-acildi-(6).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler