Aksoy’dan Kadınlara Kırmızı Karanfil

Aksoy’dan Kadınlara Kırmızı Karanfil

Kars'ın ilk ve tek, kadın belediye başkan adayı Çiğdem Perihan Aksoy, Kadınlar Gününde, kadınlara kırmızı karanfille mesajlar verdi.

 Aksoy’dan Kadınlara Kırmızı Karanfil

Kars’ın ilk ve tek, kadın belediye başkan adayı Çiğdem Perihan Aksoy, Kadınlar Gününde, kadınlara kırmızı karanfille mesajlar verdi.

Demokratik Sol Parti (DSP) Arpaçay Belediye Başkan Adayı Çiğdem Perihan Aksoy, 8 Mart Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle ilçesinde kadınlara karanfil sundu.

Kadınlarla sohbetlerde eden Aksoy, yerel yönetimlerde olduğu gibi hayatın her alanında, kadınların söz sahibi olması gerektiğine dikkat çekerek, 30 Mart’ın ardından kadınların Arpaçay’da söz sahibi olacaklarını bir kez daha tekrarlardı.

Kadınların üreten, hayatın devamını sağlayan, özgür ve bağımsız bireyler olarak bu ülkenin kaderinde rol almalarında da dikkat çeken Aksoy; “Artık bu ülkede kendimizle ilgili kararları kendimiz almak istiyoruz. Kadının yönetimde yer almadığı dünya, tek bacakla yürümektir. Kadın anlayışı; Barıştır, eşitlikte sevgidir ve paylaşımdır. Kadının siyasete katılımı yetmez. Kadın anlayışını siyasete egemen kılmalıyız.” şeklinde konuştu.kha

Önceki ve Sonraki Haberler