Akyaka Belediye Başkanı vefat etti.

Akyaka Belediye Başkanı vefat etti.

Akyaka Belediye Başkanı vefat etti.

Akyaka Belediye Başkanı vefat etti.

Kars 'ın Akyaka ilçesi DP'li Belediye Başkanı Turgut Turan, bugün saat 08.00 sıralarında geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi. Kars ' ta oturan belediye başkanı Turan' ın ilçeye giderken Akçakale köyü mevkiinde aracının takla atması sonucu öldüğü bildirildi

 

Kars'ın Akyaka İlçe Belediye Başkanı Turgut Turan, geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre sabah saatlerinde Kars'tan Akyaka ilçesine gitmekte olan Demokrat Partili (DP) Belediye Başkanı Turgut Turan'ın kullandığı özel araç, Ağcakale köyü yakınlarında bilinmeyen bir nedenden dolayı yoldan çıkarak takla attı.

Olay yerinde hayatını kaybeden Turan'ın cenazesinin otopsi için ilçe sağlık ocağına getirildiği kaydedildi.

1985 yılında Ankara Üniversitesi Kırıkkale Meslek Yüksek Okulu İşletme Bölümü'nden mezun olan Turan, daha sonra lisans eğitimini Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde tamamladı. 1988 yılında Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü'nde hesap kontrolörü olarak göreve başlayan Turan, görevi 1991 yılına kadar Ankara'da 1995 yılına kadar ise T.M.O. Erzurum Bölge Müdürlüğü'nde yürüttü.


1995 yılında T.M.O. Akyaka Ajans Müdürü olarak atanan Turan, 2000 yılında T.M.O. Kars Şube Müdürlüğü'ne atandı. Turan, daha sonra 29 Mart 2009 yerel seçimlerinde Akyaka Belediye Başkanlığı'na aday olmak için görevinden istifa etti. Turan, seçimlerde yüzde 51.2 oy alarak belediye başkanlığına seçildi.

Turgut Turan evli ve 2 çocuk babasıydı..


 

nu1.20100421181447..jpg

looo.20100421101302..jpg

Önceki ve Sonraki Haberler
Akyaka Haber