Akyaka Emniyeti, Projeleriyle Sempati Topluyor

Akyaka Emniyeti, Projeleriyle Sempati Topluyor

Kars Akyaka İlçe Emniyet Amirliğince, Kurban bayramı öncesi ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına mont, eşofman, ayakkabı, atkı, bere ve bot gibi ihtiyaç malzemeleri dağıtımı yapılmıştı.

Akyaka Emniyeti, Projeleriyle Sempati Topluyor

Kars Akyaka İlçe Emniyet Amirliğince, Kurban bayramı öncesi ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına mont, eşofman, ayakkabı, atkı, bere ve bot gibi ihtiyaç malzemeleri dağıtımı yapılmıştı. Şimdi de Akyaka İlçe Emniyet Amirliği Toplum Destekli Polislik (TDP) faaliyetleri kapsamında çocuk ve gençlerin kişisel ve sosyal gelişimleri için Emniyetteyiz-2 isimli projeyle harekete geçildi.

Akyaka merkezde bulunan öğrencilerin temel derslerine katkı sağlamak amacıyla kurslara katılan 70. Yıl Hüseyin Öztürk İlk ve Orta Okulu ve Merkez İlk ve Orta Okulunda proje kapsamında 30 öğrenciye  hazırlık ders kitapları, yaprak testleri verilmiş, eşofman, ayakkabı, atkı, bere, saat ve top gibi ihtiyaç malzemeleri dağıtımı yapıldı. Öğrencilerin kurslarda ders veren polis ağabeylerine sevgileri dikkatlerden kaçmadı. Akyaka İlçe Emniyet Amirliğince öğrencilerin ödevlerine yardımcı olmak üzere ve güvenli internete erişimlerini sağlamak amacıyla ilçe emniyet amirliğince bilişim sınıfı oluşturuldu ve öğrencilerin hizmetine sunuldu. kha

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler