Akyaka’da Kişisel Gelişim Semineri

Akyaka’da Kişisel Gelişim Semineri

Kars Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından İl genelinde ve İlçelerde yapılması planlanan “Kişisel Gelişim” seminerleri Akyaka İlçesi'nde start aldı.

 

İnsan odaklı yeni bir eğitim anlayışının başladığının göstergelerinden biri olan kişisel gelişim seminerlerine sınavlara hazırlanan 8. ve 12. sınıf öğrencilerinin yanında öğretmenler de katıldı. 
 
İl Milli Eğitim Müdürü Yıldırım Alkış ve Dr. Sıtkı Aslanhan’ın katıldığı seminer Akyaka Atatürk YİBO’da yapıldı. Öğrenciler için yapılan seminere 8. ve 12. sınıf öğrencilerinden sınavlara hazırlananlar katıldı. Düşünce Koçu ve Kişisel Gelişim Uzmanı Sıtkı Aslanhan seminerde öğrencilere başarının sırlarını açıkladı. 2 maddelik başarı formülünü söyleyen Aslanhan başarının 1- İnanmak 2- Bedel Ödemek ile olacağını anlattı. Öğrencilerin ilgi ve beğeni ile izlediği seminerin bitirilmemesi için öğrenciler konuşmacı Sıtkı Aslanhan’a ısrar ettiler ve seminerin süresini uzattılar. Seminerden çok memnun olan öğrenciler hayatlarının dönüm noktalarından birisinin bu seminer olduğunu söylediler.
 
Aynı gün Atatürk YİBO salonunda saygı duruşu ve İstiklal marşının ardından Öğretmenlere bir seminer veren Düşünce Koçu ve Kişisel Gelişim uzmanı Sıtkı Aslanhan, Kaymakam Akif Pektaş ve İl Milli Eğitim Müdürü Yıldırım Alkış’ın da katılımıyla dikkatlice izlendi. Öğretmenlerden tam not alan seminerde hayatımızdaki bazı ilginç detaylara değinildi. Semineri çok beğenen öğretmenler devamlı olarak böyle seminerler yapılmasının eğitim ve moral ve motivasyon açısından kendilerine çok faydalı olacağını belirttiler.
 
Daha sonra yazmış olduğu Kitapları imzalayan Aslanhan, İlçedeki ilgiden memnun bir şekilde ayrıldı.
kha

Önceki ve Sonraki Haberler
Akyaka Haber