Akyaka’da öğretmenlere motivasyon gezisi

Akyaka’da öğretmenlere motivasyon gezisi

2014/2015 eğitim öğretim yılının başlamasına 1 gün kala , öğretmenlerin moral ve motivasyonunu arttırmak amacıyla Akyaka ilçe milli eğitim müdürlüğü tarafından Iğdır ve Doğubayezıt'a gezi düzenlendi.

Akyaka’da öğretmenlere motivasyon gezisi

2014/2015 eğitim öğretim yılının başlamasına 1 gün kala , öğretmenlerin moral ve motivasyonunu arttırmak amacıyla Akyaka  ilçe milli eğitim müdürlüğü tarafından Iğdır ve Doğubayezıt’a gezi düzenlendi.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Metin Özgen tarafından düzenlenen geziye Milli Eğitim müdürü Mehmet Uçar ve bir çok öğretmen katıldı. Metin Özgen yaptığı açıklamada, “Mayıs ayından beri Akyaka’da görev yapmaktayım. Milli Eğitim müdürümüz ile birlikte 27 köyümüzde bulunan tüm okulları defalarca gezdik ve okullarımızdaki eksiklikleri tek tek tespit ettik. haziran ayı itibariyle tüm okullarımızın boya ve tadilat işlerini tamamladık. Bu süreçte tüm öğretmenlerimiz ve okul müdürlerimiz gayet özverili bir şekilde çalıştılar. Ancak ilçemizin küçük olması ve sosyal kültürel faaliyetlerden yoksun olması öğretmenlerimizin moral ve motivasyonunu olumsuz yönde etkilediğinden bu tarz gezileri ve etkinlikleri arttırmayı planlıyoruz. Önümüzdeki günlerde yakın çevredeki tarihi ve doğal güzellikleri olan mekanlara da geziler düzenlemeyi düşünüyoruz.” dedi. kha

Önceki ve Sonraki Haberler