Akyaka'da Polis-Öğrenci buluşması

Akyaka'da Polis-Öğrenci buluşması

Kars Akyaka İlçe Emniyet Amirliği'nce SODES kapsamında yapılan ÇOGEP Projesi ile ilkokullarda yazılıya hazırlık sınıflarında kurs gören 30 öğrenciye moral motivasyon amacıyla düzenlenen piknikte öğrenciler gönüllerince eğlendiler.

Akyaka'da Polis-Öğrenci buluşması

Kars Akyaka İlçe Emniyet Amirliği’nce SODES kapsamında yapılan ÇOGEP Projesi ile ilkokullarda yazılıya hazırlık sınıflarında kurs gören 30 öğrenciye moral motivasyon amacıyla düzenlenen piknikte öğrenciler gönüllerince eğlendiler.

Eğitim- Öğretim yılının son günlerini yaşayan öğrenciler İlçe Emniyet Amiri Tunçer Özkan ve proje koordinatörü Cemile Koçak’ın hazırlamış olduğu program çerçevesinde İncedere köyünde bulunan Taşçı ailesine ait alanda oyunlar oynayarak, bağlama eşliğinde türküler söyleyerek vakit geçirdiler.

Düzenlenen pikniğe ayrıca Kars ilinde yapılan ÇODOMİK yarışmalarında dereceye giren Kalkankale Yukarı Mahallesi İlkokulu öğrencileri ve öğretmenleri ile Akyaka İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Metin Özgen de davet edildi. İlçe Emniyet Amirliğince Kars Polisevi’nce hazırlanan özel menü ikram edildi. Emniyet Amirliğinden polisler ile çocuklar yemeklerini beraberce yerken biryandan da türküler söyleyip eğlendiler.

Çocukların organizasyonu düzenleyen Emniyet amirliği personeline teşekkür etmelerinin ardından piknik sona erdi.

Önceki ve Sonraki Haberler