Akyaka'da Silahlı Kavga!

Akyaka'da Silahlı Kavga!

Kars’ın Akyaka İlçesi’nde aralarında husumet bulunan 12 kişinin karıştığı silahlı kavgada şans eseri yaralanan olmadı.

Olay Akyaka İlçesi’nde meydana geldi. Aralarında husumet bulunan G.Ö., A.Ö., S.Ö. ve F.Ö. ile K.E., C.E. A.E., T.E., B.E., A.E., M.E. ve A.E. arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın büyümesiyle av tüfeği ve tabanca ile karşılıklı birbirlerine ateş eden taraflar bölgeye intikal eden Jandarma ekiplerinin müdahalesi kavga önlenirken olaya karışan 12 kişi gözaltına alındı. Olay yerinde jandarma OYİT ekibi tarafından yapılan incelemede 3 araçta mermi giriş izi bulundu.

Cumhuriyet Savcısı’nın talimatıyla şüphelilerin ev ve eklentileri ile araçlarında yapılan aramada; 3 adet otomatik yivsiz av tüfeği, 3 adet kuru sıkı tabanca, 2 adet tabanca ele geçirilirken, olay yerinde tabancaya ait 1 adet dolu, 9 adet boş kovan ve av tüfeğine ait 3 adet dolu, 8 adet boş fişek bulunarak muhafaza altına alındı.

Olayla ilgili Cumhuriyet Savcısı’nın talimatıyla K.E. serbest bırakılırken, G.Ö., A.Ö., S.Ö. ve F.Ö. ile C.E. A.E., T.E., B.E., A.E., M.E. ve A.E. gözaltına alındı. Gözaltına alınan 11 kişi hakkında tahkikat devam ediyor.

Önceki ve Sonraki Haberler