Akyaka'da Şoförlere Taşıma Semineri!

Akyaka'da Şoförlere Taşıma Semineri!

Kars Akyaka ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce taşımalı eğitim kapsamında bulunan öğrencileri okullara taşıyan şoförlere ve taşıma merkezi okul müdürlerine Akyaka Kaymakamlığı toplantı salonunda 3 saat süren bilgilendirme semineri verildi.

Akyaka'da Şoförlere Taşıma Semineri!

Kars Akyaka ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce taşımalı eğitim kapsamında bulunan öğrencileri okullara taşıyan şoförlere ve taşıma merkezi okul müdürlerine Akyaka Kaymakamlığı toplantı salonunda 3 saat süren bilgilendirme semineri verildi.

Akyaka Kaymakamı Osman Uğurlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uçar ve İlçe Özel İdare Müdür Vekili Ahmet Bulut’un iştirak ettiği toplantıda şoförlere ve okul müdürlerine uyulması gereken kurallar ve teknik şartnameler hakkında önemli bilgiler İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Rıfkı Yağcı ve şef Yasin Gülmez tarafından anlatıldı.

İlçe Trafik ekipleri ve jandarma trafik timi tarafından araçlarda uyulması gereken kurallar ve trafikle ilgili son düzenlemeler hakkında bilgiler verildi. Şoförlerin sorunlarını dinleyen Kaymakam Osman Uğurlu çözüm önerileri sunarak şoförler ve okul müdürleriyle görüş alışverişinde bulundu.

Toplantıdan memnun ayrılan katılımcılar, bu bilgilendirmenin kendileri açısından çok faydalı olduğunu, bilmedikleri tüm konuları öğrendiklerini belirttiler. Ayrıca Kaymakam Osman Uğurlu ve daire amirlerinin kendilerine göstermiş oldukları ilgiye teşekkür eden şoförler, yeni eğitim öğretim yılını inşallah hiçbir sıkıntı ve sorun yaşamadan tamamlamayı düşündüklerini ifade ettiler.

Kaymakam Osman Uğurlu katılımcılara ilgilerinden dolayı teşekkür ederek yeni eğitim ve öğretim yılının herkese hayırlı olmasını diledi. kha

Önceki ve Sonraki Haberler