Akyaka’da Ülkü Ocağı açıldı

Akyaka’da Ülkü Ocağı açıldı

Kars Ülkü Ocakları İl Başkanı Tolga Adıgüzel Akyaka Ülkü Ocağı'nın Açılışını Gerçekleştirdi

Akyaka’da Ülkü Ocağı açıldı

Kars Ülkü Ocakları İl Başkanı Tolga Adıgüzel Akyaka Ülkü Ocağı’nın Açılışını Gerçekleştirdi

Ülkü Ocakları Kars İl Başkanlığı’nın aylar süren çalışmaları neticesinde Akyaka’ya Ülkü Ocağı açılarak ocak başkanı atandı.

Ülkü Ocakları Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel’in bizzat katılımıyla büyük bir kalabalık, Kuran-ı Kerim ve dualar eşliğinde Akyaka’ya yakışır bir ocak açılışı yapıldı.

Ülkü Ocakları Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel açılışta yapmış olduğu konuşmada şunları söyledi; “ bu gün burada kutlu bir görevi yerine getirmek için bir araya gelmiş bulunmaktayız. Sizlerinde bildiği gibi şimdiye kadar Akyaka ilçemizde Ülkü Ocağımız bulunmuyordu. Uzun araştırma ve çalışmalarımız sonucunda Ülkü Ocakları Genel Merkezimizin de onayı doğrultusunda bu gün Akyaka’ya ocak binamızı açıyor ve çok kıymetli bir arkadaşımızı ocak başkanı olarak atıyoruz. Yüce Allah’a hamdolsun ki, bu kutlu görev bizlere nasip oldu. Siz değerli Akyakalılardan ricam, istirhamım o ki; ocağımıza, ocak başkanımıza, ocak yönetimimize her anlamda sahip çıkmanızdır. Ülkü Ocakları’nın bozkurtlu bayrağını dalgalandırmak üzere Ferit Budak kardeşimize emanet ediyoruz. Yüce Rabbim utandırmasın. Çıktığımız bu kutlu yolda gayret, mücadele bizden zafer yüce Allah’tandır. Ocağımızın açılışında maddi ve manevi emeği geçen herkesten Allah (c.c) razı olsun.”

Bayrak ve Kur’an-ı Kerim eşliğinde Ülkü Ocakları Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, Ferit Budak’ı Akyaka Ülkü Ocağı Başkanlığı görevine atadı.

Önceki ve Sonraki Haberler