Akyaka'da Yeni Öğretmenler Görev Başında

Akyaka'da Yeni Öğretmenler Görev Başında

Milli Eğitim Bakanlığı'nca 3 Şubat 2012 tarihinde Akyaka'ya atanan 23 yeni öğretmene verilen uyum eğitimin ardından sertifikaları takdim edildi.

 

Bu nedenle ilçe milli eğitim müdürlüğünde sertifika töreni düzenlendi. Törende uyum eğitimine katılan 23 yeni öğretmen sertifikalarını İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uçar’ın elinden aldı.

Sertifika töreninde konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uçar, öğrencilerin bilgiye ve eğitime çok ihtiyaçları olduğunu ve bunları ancak öğretmenler tarafından verileceğine dikkat çekti.

Öğretmenlere görev yapacakları okullarını ve köylerini sevip kabullenmeleri halinde öğrencileri ve kendileri için daha da verimli olacakları tavsiyesinde bulunan Uçar, “Veliler ile işbirliği içerisinde olun. Bu öğrencilerin eğitimi için önemlidir. Okulda ve çalışma alanlarınızda kurallara ve yönetmeliklere uymanız sizlerin yararına olacaktır. Bizlerle sürekli irtibat halinde olun. Bir derdiniz sıkıntınız varsa önce bize gelin. Biz artık Milli Eğitim camiası altında bir aileyiz. Tüm zorlukları engelleri hep beraber aşacağız. Şube müdürümüz Mihraç Bey ve Milli Eğitim Müdürlüğü personelimiz daima size yardımcı olmak için elinden geleni yapıyor ve yapmaya da devam edecektir. Unutmayın ki okullar sizlerin yaşam alanlarıdır. Bu yaşam alanlarını ne kadar güzel hale getirirseniz o kadar mutlu şekilde çalışır, öğretmenlik mesleğinden de zevk alırsınız. Sizlere bir kez daha yeni görevinizde başarılar diliyorum” dedi. 

Okullarına ve öğrencilerine kavuşmanın heyecanını yaşayan öğretmenler ise kendilerine eğitim veren herkese teşekkür ederek yeni görev yerlerine gitmek için mutlu bir şekilde salondan ayrıldılar

 

 
 
 

Tacattin Durmuş

Önceki ve Sonraki Haberler
Akyaka Haber