Ali Yalçın: 258 kazanıma imza attık

Ali Yalçın: 258 kazanıma imza attık

Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, toplu sözleşme süreçlerinde toplam 258 kazanıma imza attıklarını söyledi.

KARS MANŞET

Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, bir dizi ziyaretlerde bulunmak için Kars’ta geldi.

Kız İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret eden Yalçın, öğretmenlerin sorunların dinledi. Daha sonra Vali Türker Öksüz’ü makamında ziyaret eden Yalçın, Kars’ın eğitimde yaşadığı sorunlar hakkında istişarelerde bulundu.

Yaklaşık 900 üyenin katılımıyla işyeri temsilcileriyle bir araya gelen Yalçın, üye buluşması toplantısında yaklaşık 3 yıl sonra yeniden Kars’a gelmenin sevincini ve mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Üyelere hitap eden Yalçın, sendikal sürecin dününü, bugününü ve yarını hakkında bilgi vererek, yapılan toplu sözleşme süreçlerinde toplam 258 kazanıma imza attıklarını söyledi.

ali-yalcin-258-kazanima-imza-attik-(7).jpgali-yalcin-258-kazanima-imza-attik-(1).jpgali-yalcin-258-kazanima-imza-attik-(2).jpgali-yalcin-258-kazanima-imza-attik-(3).jpgali-yalcin-258-kazanima-imza-attik-(4).jpgali-yalcin-258-kazanima-imza-attik-(5).jpgali-yalcin-258-kazanima-imza-attik-(6).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler