Alibeyoğlu: İlahi Adalet Tecelli Etti

Alibeyoğlu: İlahi Adalet Tecelli Etti

2006 yılında şafak operasyonu ile gözaltına alınan ve daha sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklanan ve 98 yıl hapis cezası verilen Karslı iş adamlarından Medet İsmail Alibeyoğlu dün tutuklu bulunduğu ceza evinden tahliye edildi.

Yaklaşık 11 yıldır ceza evinde yatan Alibeyoğlu o dönem Kars Kalesine Türk Bayrak astığı için, ihaleye fesat karıştırma iddiası ile tutuklanmıştı. Alibeyoğlu dün ceza evinden çıktı. Alibeyoğlu, evinin önünde sevenleri ve dostları tarafından kesilen kurbanlar ile karşılandı.

Ceza evinden tahliye olan Medet İsmail Alibeyoğlu gazetecilere yaptığı açıklamada “O dönem kendisine ait olmayan ve başka şahıslara ait olan telefon konuşmaları ile Kars Kalesine astığım Türk Bayrağı nedeniyle beni ceza evine koyan Savcı, Hakim, Vali ve Emniyet müdürü bugün hepsi terör örgütü üyesi olmak suçundan ve ülkeye darbe girişiminde bulunmak suçlarından ceza evindeler ve tutuklandılar. İlahi adalet ben buna derim, bana ait olmayan telefonu yasa dışı dinleyip sanki ben konuşmuşum gibi suç dosyası oluşturup beni ceza evine attılar, yolsuzluk yaptığımı söylediler, delil yok evrak yok eğer ben yolsuzluk yapsaydım Kardeşim Naif Alibeyoğlu belediye başkanı idi, ben daha büyük yolsuzluk yapardım ama ellerinde hiçbir delil olmadan sorgusuz sualsiz beni ve kardeşimi yaklaşık 11 yıldır ceza evinde tutuyorlardı. bugün Allah'ın izniyle ben ve kardeşim için ilahi adalet yerini buldu ve biz tahliye olduk.” dedi.

alibeyoglu-ilahi-adalet-tecelli-etti-(1).jpgalibeyoglu-ilahi-adalet-tecelli-etti-(2).jpgalibeyoglu-ilahi-adalet-tecelli-etti-(3).jpgalibeyoglu-ilahi-adalet-tecelli-etti-(4).jpg

kha

Önceki ve Sonraki Haberler