Alibeyoğlu, Karsspor’u ziyaret etti

Alibeyoğlu, Karsspor’u ziyaret etti

Karssspor’u amatörden alıp 2. Lig’e kadar çıkartan dönemin Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu, büyük aşk beslediği Karsspor Tesislerini ziyaret etti.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Karsspor 2. Ligdeyken ligin iddialı takım konumuna gelmesini sağlayan DSP’den Kars Belediye Başkan Adayı Alibeyoğlu Kars’ın gençleriyle Süper Amatörden Bölgesel Lige çıkmayı hedefleyen Kars 36 Spor’un idmanını izledi.

Karsspor’un hak ettiği yerde olmadığını söyleyen Alibeyoğlu, “Amatörden alıp 2. Ligin en üst sırasına yükseltmiştik. O dönem yani 2019 yılında kesinlikle 1. Lige çıkacaktık ama maalesef zaman yeterli olmadı ve zaman içerisinde de düşe düşe bu noktaya geldi. Hak etmediğimiz bir noktadayız. Gençlerimiz gönüllü bir şekilde buraya gelerek antrenman yapıyorlar. Biz ne olursa olsun Karsspor’u hak ettiği yere getireceğiz. Hepsi bizim çocuklarımız, Karslı çocuklar. O yüzden el ele vereceğiz Karsspor’u yeniden layık olduğu yere getireceğiz. Hedefimiz ne olursa olsun Karsspor’u 1. Lig’e çıkartacağız. Çok iddialıyız. Geçmişte yaptık, yeniden yapacağız.” dedi.

alibeyoglu,-karsspor’u-ziyaret-etti-(2).jpgalibeyoglu,-karsspor’u-ziyaret-etti-(1).jpgalibeyoglu,-karsspor’u-ziyaret-etti-(3).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler