“Allah, BOP Projesini yapanları ve uygulamaya çalışanları topyekun yok etsin”

“Allah, BOP Projesini yapanları ve uygulamaya çalışanları topyekun yok etsin”

Kars Ehlibeyt Işıklı Camii ve Hz. Ali Çarşı Camii tarafından, Hz. Hüseyin’in (a.s) şahadetlerinin 40’ıncı Erbain Günü münasebetiyle düzenlenen etkinliğe katılan Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz, konuşmasında Amerika’yı hedef aldı.

Tacettin DURMUŞ

Son yedi yılda Orta Doğu coğrafyasında yaşanan kanlı savaşların, BOP projesinin bir sonucu olduğuna vurgu yapan Özgündüz “Allah BOP Projesini yapanları ve uygulamaya çalışanları topyekûn yok etsin. BOP’un tek hedefi vardır. O da büyük İsrail’dir” dedi.

Konuşmasında Türk Ordusunun Ehlibeyt’in esir olarak gittiği o topraklarda Barış Pınarı Hareketi yapmakta olduğunu hatırlatan Özgündüz, harekâtın daha fazla kan akmadan ve şehit cenazesi gelmeden başarıyla tamamlanması dileklerinde bulundu.

KARS’TA YEZİDÇİ YOKTUR

Kars Hüseyinci olduğunu ve Yezitçi olmadığına dikkat çeken Özgündüz, “Kars halkı Hüseyincidir, Kars’ta hiç Yezitçi yoktur. Gerçi Türkiye’nin genelinde yoktur. İstatistikî bir bilgi olarak benim bildiğim kadarıyla eski diyanet İşleri Başkanımızdan da aldığımız bilgiye göre, Türkiye’de sadece bir tek Muaviye adı vardır. Ama en çok kadın ve erkek olarak Ehlibeyt isimleri vardır.”dedi.

Barış Pınarı Harakatının kansız ve başarı sonuçlanması dileklerinde de bulunan Selahattin Özgündüz:”Onun için harekâtın Başarlı ve olabildiğince kansız sonuçlanması gerek. Allah bu Ülkeyi, bu milleti var etsin. Allah bu ülkeye, millete ve devlete kem bakan gözleri kör etsin. Şu anda Mehmetçiğimiz tam da o topraklarda yani Ehlibeyt’in esir olarak gittiği o topraklarda barış hareketi yapmaktadır. Kürdü, Türkü, Alevisi, Sünnisi için kalıcı barışı tesis etmek için ordumuz oradadır. Haşa ki bizim oradaki Kürt kardeşlerimizi katletmek için orada değildir. Onun için harekâtın başarılı ve olabildiğince kansız sonuçlanması gerek. Bu harekât Ahmet ile Mehmet, Hasan İle Hüseyin, Ali ile Veli’nin karşı karşıya olduğu bir harekâttır. Kandırılmış, aldatılmış olanlar tabiî ki o halkı temsil etmiyorlar. Onların da bu yanda annesi, babası var. Onların da ağlamasını istemiyoruz. Olabildiğince kansız ve şehit cenazesi gelmeden hedefine ulaşması arzumuzdur. Allah yar ve yardımcıları olsun.

KEŞKE MÜSLÜMANLAR BOP PROJESİNE ALET OLMASA!

Biz oraya neden gitmek zorunda kaldık? Çünkü yedi yıldır o coğrafya kan gölüne çevrildi. Tarihi eserlerimiz tarumar edildi. Bunların hepsi BOP projesinin bir sonucudur. Allah BOP Projesini yapanları ve uygulamaya çalışanları topyekûn yok etsin. BOP’un tek hedefi vardır. O da büyük İsrail’dir. Keşke Müslümanların hiç biri bu projeye alet olmasa. Ama ne yazık ki bazı Müslümanlar buna alet oldu. İnşallah Allah onları uyandırsın ve onlara maşa olmaktan kurtarsın. Tüm bunları Emperyalistler ve Siyonistler yapıyor. Belgesel programlarında da izlemiş olduğunuz gibi iki ceylan bir biri ile kavga ederken, onların kavgasını izleyen yırtıcı hayvan da onların yanlarına kadar sokulsa da onlar kavga halinde olduğu için kendisini fark etmiyorlar. Maalesef bizle şu anda o duruma geldik. Ortadoğu coğrafyasına olmaması gereken gayri meşru devlet buradadır. Ve bizim kardeşlerimizin kanının akıtmaktadır. Aynı zamanda da fitne çıkartmaktadır.

İSRAİL’İ BÜYÜTMEYE ÇALIŞIYORLAR

İsrail’i büyütmeye çalışmaktadırlar. İsrail’i ne ile büyütecekler. Madem öyle kendi yıkılası ülkesine götürsün. Yada Avustralya kıtası boş, oraya götürsün. Benim topraklarımız üzerinde, benim kardeşimi bana maşa olarak kullanmak suretiyle Büyük İsrail’i oluşturmak, Türkiye’yi Türk dünyasından ve İslam dünyasından koparmak istiyor. Ortasında Müslüman İsrail, Güney Batı ucunda Yahudi İsrail, Kuzey Doğu ucunda Hristiyan İsrail Ermenistan. Böylece Türkiye'yi İslam dünyasından koparıp büyük bir potansiyel olan Türkiye’nin İmparatorluk rüyasını bitirmek maksadın dadırlar. Bu oyunlara gelmemiz lazım, uyanmamız lazım, ayık olmamız lazım. Yani biz bugün Erbaini anlamak durumundayız. Erbainler bizi sarsıp kendimize getirmiyorsa, çakal sürüsü coğrafyamızı tarumar ederken, Kerbala’da Hüseyin amansız kalmış demektir. “dedi.

‘erbain-gunu’-etkinliginde-gozyaslari-sel-oldu-(33).jpg‘erbain-gunu’-etkinliginde-gozyaslari-sel-oldu-(12).jpg‘erbain-gunu’-etkinliginde-gozyaslari-sel-oldu-(22).jpg‘erbain-gunu’-etkinliginde-gozyaslari-sel-oldu-(66).jpg‘erbain-gunu’-etkinliginde-gozyaslari-sel-oldu-(74).jpg‘erbain-gunu’-etkinliginde-gozyaslari-sel-oldu-(55).jpg‘erbain-gunu’-etkinliginde-gozyaslari-sel-oldu-(62).jpg‘erbain-gunu’-etkinliginde-gozyaslari-sel-oldu-(19).jpg‘erbain-gunu’-etkinliginde-gozyaslari-sel-oldu-(8).jpg‘erbain-gunu’-etkinliginde-gozyaslari-sel-oldu-(52).jpg‘erbain-gunu’-etkinliginde-gozyaslari-sel-oldu-(1).jpg‘erbain-gunu’-etkinliginde-gozyaslari-sel-oldu-(16).jpg‘erbain-gunu’-etkinliginde-gozyaslari-sel-oldu-(71).jpg‘erbain-gunu’-etkinliginde-gozyaslari-sel-oldu-(7).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler