'Amatör Spor Haftası'

'Amatör Spor Haftası'

Kars Sarıkamış ilçesinde “Amatör Spor Haftası” etkinlikleri kapsamında yapılan yarışmalarda dereceye giren sporculara düzenlenen törenle ödülleri verildi.

'Amatör Spor Haftası' etkinliklerinde dereceye giren sporculara ödülleri verildi.

Kars Sarıkamış ilçesinde “Amatör Spor Haftası” etkinlikleri kapsamında yapılan yarışmalarda dereceye giren sporculara düzenlenen törenle ödülleri verildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından her yıl fiziksel alışkanlığa özendirmek amacıyla kutlanan “Amatör Spor Haftası” etkinlikleri kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde yapılan voleybol, basketbol, masa ve kort tenisi, tekerlekli kayak ve bisiklet dalında da dereceye giren sporculara düzenlenen törenle madalya ve kupaları verildi.

Halk Eğitimi Merkezi salonunda düzenlenen törende konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ali Koçak, bu tür organizasyonların asıl amacı gençlerin sporla buluşmalarını sağlamak olduğunu söyledi. Yapılan bütün çalışmaların gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştırıp sporun birçok branşına yönlendirmeyi hedeflediklerini vurgulayan Koçak,” Bu anlamda bölgemizde ileriye dönük iyi sporcuların yetişeceğini ümit ediyorum. Dereceye giren sporcuları ve onları hazırlayan okul yönetici ve çalıştırıcılarını tebrik ediyor, bizleri bu çalışmalarda canı gönülden maddi manevi olarak destekleyen Kaymakamlık, Belediye ve Emniyet Müdürlüğüne ve diğer kamu kurumlarına şükranlarımı sunuyorum “ dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Toksoy’a spora verdiği desteklerinden dolayı plaket verildi.

Törene, Belediye Başkanı Göksal Toksoy,İlçe Emniyet Müdürü Raşit Çilingir,İlçe Milli Eğitim Müdürü Naci Özkan,Kars Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Gürsel Polat, Halk Eğitim Müdürü Zekeriya Enis ile öğretmen ve sporcular katıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler