Ana Sınıfı Açılışı

Ana Sınıfı Açılışı

Türkiye Yardım Sevenler Derneği'nin iki yıl evvel başlatmış olduğu “Okulu Sevdir” kampanyası doğrultusunda önceki yıl Ziya Gökalp İlkokulu anasınıfı donatımının ardından bu yıl da Mustafa Kemal Atatürk İlköğretim Okulu Anasınıfı yapıldı.

Ana Sınıfı Açılışı

Türkiye Yardım Sevenler Derneği’nin iki yıl evvel başlatmış olduğu “Okulu Sevdir” kampanyası doğrultusunda önceki yıl Ziya Gökalp İlkokulu anasınıfı donatımının ardından bu yıl da Mustafa Kemal Atatürk İlköğretim Okulu Anasınıfı yapıldı.

2014- 2015 eğitim ve öğretim yılı sömestr karne dağıtımında açılışını Vali Vekili Akif Pektaş, Milli Eğitim Müdürü Gökhan Altun, Milli Eğitim Müdür yardımcısı Cemalettin Güven ve Türkiye Yardım Severler Derneği (TYSD) Başkanı Yasin Aşkın Yıldırım Katılımı ile Mustafa Kemal Atatürk İlköğretim

Okulu ana sınıfı açılışı yapıldı. Karne sevinci ile anasınıfın açılışını bir arada çocuklarla birlik de paylaşılması çok güzel görüntüler oluşturdu.

TYSD Başkanı Yasin Aşkın Yıldırım, “Bu hizmetlerimiz devam edecek. Önümüzdeki yıl ve daha sonraki yıllarda Sayın Valimiz ve Milli Eğitim Müdürümüzün tespit ettiği ihtiyaç duyulan ilkokulların anasınıflarının donatımını ALLAH izin verirse devam ettireceğiz. Kars a layık olanın en iyisini yapmaya gayret göstereceğimizi bildirir, saygılar sunarım.” dedi. kha

Önceki ve Sonraki Haberler