'Anadolujet’le Çanakkale Sohbetleri'

'Anadolujet’le Çanakkale Sohbetleri'

Çanakkale Savaşı’nın 100. yıl dönümü nedeniyle projelendirilen “Anadolujet’le Çanakkale Sohbetleri” Kafkas Üniversitesinde gerçekleştirildi.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

Kafkas Üniversitesi Necdet Leloğlu Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinliğe Kafkas Üniversitesi Rektör Yardımcılarından Prof. Dr. Hidayet Metin Erdoğan, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sadık Ardıç, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gürsoy Aksoy, akademik ve idari personelin yanı sıra öğrencilerimiz katıldılar.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Tarihçi Yazar Talha Uğurluel’in anlatımıyla Çanakkale Savaşı’nın hikâyelerini de sahneye taşıyan etkinlik kapsamında, Çanakkale Savaşı fotoğraflarından oluşan özel bir sergi de katılımcılarla buluştu.

Söyleşinin ardından, THY Kars Satış Müdürü Serdar Fatih Karahacıoğlu, Rektör Yardımcılarından Prof. Dr. Hidayet Metin Erdoğan’a uçak maketi hediye etti, daha sonra teşrif ve sunumlarından dolayı Tarihçi Yazar Talha Uğurluel’e Rektör Yardımcılarımızdan Prof. Dr. Hidayet Metin Erdoğan tarafından çiçek takdim edildi. Etkinliğin Üniversite öğrencilerine yönelik oturumunda yapılan çekilişle beş şanslı öğrenci Anadolujet’ten uçak bileti kazandı.

Öte yandan kapanışta ise Talha Uğurluel, kitaplarını imzalayarak katılımcılarla sohbet etti.

anadolujet’le-canakkale-sohbetleri-(2).jpganadolujet’le-canakkale-sohbetleri-(3).jpganadolujet’le-canakkale-sohbetleri-(1).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler