Ankara Milletvekili Ali İhsan Arslan, Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu’nu Ziyaret Etti

Ankara Milletvekili Ali İhsan Arslan, Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu’nu Ziyaret Etti

Ankara Milletvekili Ali İhsan Arslan, AK Parti Çankaya İlçe Başkanı Ali Güven ile birlikte Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu’nun Genel Merkezini ziyaret etti.

Genel Başkan Erdoğan Yıldırım, Yönetim Kurulu Üyeleri, Dernek Başkanları, Danışma Kurulu Üyeleri ve Karslı hemşehrilerimizin yoğun katılımlarıyla gerçekleşen toplantıda Genel Başkan Yıldırım , Milletvekili Arslan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “Ali ihsan beyin Türkiye’nin menfaatleri ve geleceği için çalışmalarını takdirle takip ediyoruz” dedi. Türkiye’nin bu dönemden de hasar almadan çıkacağını ifade eden Genel Başkan Erdoğan Yıldırım “Bugün birlik ve beraberlik günüdür. Türkiye güzel bir noktaya gidiyor. Bu millet kendi kaderini tayin etmiştir, Bundan sonra da tayin edecek.” Dedi.

Ankara Milletvekili Ali İhsan Arslan ise Yeni Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı Seçim Sistemi ile ilgili bilgiler verdi. Milletvekili Arslan, “Bizim arzumuz seçimle iş başına gelecek ve Türkiye’yi yönetecek bir iktidarın doğru bildiği yoldan ülkeyi sizin müsaade ettiğiniz 5 yıllık süre içinde yönetmesi ve bu yönetim zamanı içinde istikrar olması, erken seçime olabildiğince ihtiyaç olmaması” diye konuştu.

Genel Başkan Erdoğan Yıldırım ve KAI Gençlik Derneği Başkanı İsmail Deniz, günün anısına Ankara Milletvekili Ali İhsan Arslan’a KAI Çocuk Resim Sergisi’nde sergilenen bir resim hediye ettiler.

ankara-milletvekili-ali-ihsan-arslan,-kars-ardahan-igdir-dernekler-federasyonu’nu-ziyaret-etti-(4).jpgankara-milletvekili-ali-ihsan-arslan,-kars-ardahan-igdir-dernekler-federasyonu’nu-ziyaret-etti-(6).jpgankara-milletvekili-ali-ihsan-arslan,-kars-ardahan-igdir-dernekler-federasyonu’nu-ziyaret-etti-(5).jpgankara-milletvekili-ali-ihsan-arslan,-kars-ardahan-igdir-dernekler-federasyonu’nu-ziyaret-etti-(3).jpgankara-milletvekili-ali-ihsan-arslan,-kars-ardahan-igdir-dernekler-federasyonu’nu-ziyaret-etti-(1).jpgankara-milletvekili-ali-ihsan-arslan,-kars-ardahan-igdir-dernekler-federasyonu’nu-ziyaret-etti-(2).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler