Ankara’da görkemli düğün!

Ankara’da görkemli düğün!

Çağ Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Çağ’ın kızı Yağmur Çağ, Orhun Yıldız ile Ankara’da düzenlenen görkemli düğün ile dünya evine girdi.

Genç çiftin nikah şahitliğini 65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan ile Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç yaptı.

Çağ Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Çağ, düzenlenen törene katılan “65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan’a, Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç’a, Vali Hikmet Aydın’a, İstanbul SGK İl Müdürü Tuncay Cevheroğlu’na, Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım’a, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının Karayolu Düzenleme Genel Müdürlüğüne bağlı Daire Başkanı Mehmet Özbey’e, Türkiye Belediyeler Birliği Genel Koordinatörü Ahmet Recep Tekcan'a, Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Faik Ece’ye, Dağpınar Belediye Başkanı Ömer Vargün’e, Serhatlılar Genel Başkanı Yavuz Eğer’e, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Daire Başkanı Kemal Güney’e, Sarıkamış Belediyesi eski Başkanı Göksal Toksoy’a, Ankara Sarıkamış Micinget Dernek Başkanı Selami Sağlık’a, iş insanı İbrahim Danyıldız’a, Orta köy Dernek Başkanı Münür Aydın'a, Gazeteci Adnan Yüce ve Kutbettin Kaya'ya, KAI Yönetimi ile birçok dernek sivil toplum kuruluşları ve başkanlarına, programlarından dolayı törene katılamayarak çiçek ve mesaj yollayan Karabük Valisi Fuat Gürel’e, İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım’a, Kars ilçe belediye başkanları Coşkun Altun’a, Erçetin Altay’a, Nebi Kerenciler’e, Ergüder Toptaş’a ve daha ismini sayamadığım bir çok kişiye, eş-dost, akraba ve arkadaşlarıma teşekkür ederim.” dedi.

ankara’da-gorkemli-dugun!-(1).jpegankara’da-gorkemli-dugun!-(2).jpegankara’da-gorkemli-dugun!-(3).jpegankara’da-gorkemli-dugun!-(4).jpegankara’da-gorkemli-dugun!-(5).jpegankara’da-gorkemli-dugun!-(6).jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler