ANKET
Kars'ın Milletvekilleri Sizce Kim Olsun?
Karsın Milletvekilleri Sizce Kim Olsun?
NÖBETÇİ ECZANE
ÇOK OKUNANLAR
YORUMLANANLAR
GAZETE BAŞLIKLARI

Video Haber
E-POSTA LİSTESİ
PİYASALAR
IMKB
62.336
DOLAR
1,7975
EURO
2,3675
HAVA DURUMU
Kars -23 / -7 °C
Ardahan -22 / -8 °C
Iğdır -5 / 3 °C
Erzurum -24 / -7 °C
Ankara -7 / 10 °C
İstanbul 6 / 14 °C
İzmir 0 / 15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ankara'dan Kağızman'a Kitap!

Ankara'dan Kağızman'a Kitap!

12 Ekim 2011 / 16:54
Merkezi Ankara'da bulunan Oluklu Köyü Gönül Verenler Derneği yönetimi, Kars'ın Kağızman İlçesi'ne bağlı Oluklu Köyü İlköğretim Okulu'na kitap bağışı yaptı.

 

Dernek Yönetim Kurulu üyesi ve Başkan Fevzi Gül, okullarında kütüphane olmayışı nedeniyle bu yardımı yaptıklarını söyledi. Bu fikri dernek yönetim kuruluna götürdüğünü ve kabul gördüğünü belirten Gül, “Dernek yönetimimizle toplanarak bir kampanya başlattık. Kampanyamızda okulun beğendiği 1500 kitap ve Kırtasiye malzemesi bağışı yaptık. Ben Dernek Başkanı olarak Dernek üyelerimize ve kampanyamıza destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.
 
Ankara’dan gönderilen kitaplar Okul Müdiresi Tuğba Aksoy’a teslim edildi. Aksoy da, Ankara Oluklu Köyü Gönül Verenler Derneğine teşekkür ederek öğrencilerin geleceklerine çok büyük yatırım yaptıklarını belirtti.
(AÇ-BA-S) KARS/KAĞIZMAN (KHA) – ALİ ÇELİK
nuu.20111012165900..jpg