Anlamlı Günde Anlamlı Buluşma

Anlamlı Günde Anlamlı Buluşma

Kars Selim Kaymakamı Erdinç Dolu, 19 Eylül Gaziler Günü nedeni ile Selim Celal Aras Öğretmenevi'nde Şehit ve Gazi yakınları ile yemekte bir araya geldi.

Anlamlı Günde Anlamlı Buluşma

Kars Selim Kaymakamı Erdinç Dolu, 19 Eylül Gaziler Günü nedeni ile Selim Celal Aras Öğretmenevi’nde Şehit ve Gazi yakınları ile yemekte bir araya geldi.

Atatürk Anıtına Çelenk sunumuyla başlayan 19 Eylül Gaziler Günü programına daha sonra Celal Aras Öğretmenevi’nde verilen yemekle devam edildi.

Şehit yakınları ve Gazilerimizin onuruna verilen yemeğe; Kaymakam Erdinç Dolu, Belediye Başkanı Coşkun Altun, Cumhuriyet Savcıları Hikmet Salman, Abdullah Toklu, Selimde adliyesinde görevli Hakimler Adem Fidan, Tolga Kaya, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Alican Arslan, İlçe Emniyet Amiri Ayhan Yağdı, Şehit yakınları ve Gaziler katıldı.

Yemekte kısa bir konuşma yapan Kaymakam Erdinç Dolu; “Şehitlerimizi ve Gazilerimizi andığımız bu anlamlı günde sizlerle birlikte olmanın gururunu yaşıyoruz. Davetimize icabet edip böyle bir günde sizlerle olmanın mutluluğunu ve heyecanını bizlere yaşattığınız için teşekkür ediyorum.” dedi. kha

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler