'Anneler Bizim Baş Tacımızdır'

'Anneler Bizim Baş Tacımızdır'

Kars'ın Selim İlçe Kaymakamı Erdinç Dolu, Anneler Gününde yetim ve engelli çocuk sahibi annelerle kahvaltıda bir araya geldi.

'Anneler Bizim Baş Tacımızdır'

Kars’ın Selim İlçe Kaymakamı Erdinç Dolu, Anneler Gününde yetim ve engelli çocuk sahibi annelerle kahvaltıda bir araya geldi.

Kahvaltıya; Kaymakam Erdinç Dolu ve eşi, İlçe Belediye Başkanı Coşkun Altun ile eşi ve Selimli anneler katıldı. Sıcak bir ortamda gerçekleşen kahvaltıda Kaymakam Erdinç Dolu ve Belediye Başkanı Coşkun Altun kısa birer konuşma yaptılar. Kahvaltıya katılan annelere hitaben Kaymakam Erdinç Dolu; “Öncelikle bütün annelerimizin anneler gününü en kalbi duygularla kutlarım. Sizlerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Sizler bizlerin baş tacısınız. Bu anlamlı günde davetimizi kırmayıp geldiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.” dedi.

Kahvaltıya katılan annelere çam sakızı çoban armağanı birer hediye takdim eden  Kaymakam Erdinç Dolu ve Belediye Başkanı Coşkun Altun, annelerle yakından ilgilenerek onlarla sohbet ettiler. Daha sonra Kaymakam eşi Şenay Yerli Dolu ve Belediye Başkanımızın eşi Özlem Altun Selimli annelerle beraber Kaymakam Erdinç Dolu’nun Anneler Gününe özel yaptırdığı Anneler Günü Pastasını kesip, hatıra fotoğrafı çektirdiler. kha

Önceki ve Sonraki Haberler