Aras EDAŞ'ın İftar Sofrası, Bu Kez Kars'ta Kuruldu

Aras EDAŞ'ın İftar Sofrası, Bu Kez Kars'ta Kuruldu

Kars, Erzurum, Erzincan, Ağrı, Ardahan, Iğdır ve Bayburt illerine elektrik dağıtım hizmeti veren Aras Elektrik, geleneksel hale getirdiği iftar sofrasını bu kez de Kars’ta kurdu.

Genel Müdür Fikret Akbaş ta hazır bulunduğu ve Aras EDAŞ Kars İl Koordinatörü Bülent Gürel’in koordinesinde düzenlenen iftara Kars, Ardahan, Iğdır il koordinatörleri, Kars’taki tüm çalışanlar, Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Prof. Dr. İbrahim Hilmi Karslı ve daire müdürleri katıldı. İftar süresince Aras EDAŞ Kars İl Koordinatörü Bülent Gürel’in, çalışanlarına kedi eliyle hizmet etmesi dikkat çekti.

İftar öncesi Kars İl Müftüsü Mehmet Genç Kuran- ı Kerim okudu. Daha sonrada programı gereği Kars’ta bulunun Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Prof. Dr. İbrahim Hilmi Karslı, iftar programına katılanlara yönelik bir konuşma yaptı.

Kars, Erzurum, Erzincan, Ağrı, Ardahan, Iğdır ve Bayburt illerine elektrik dağıtım hizmeti veren Aras Elektrik, ‘Her İlde Bir İftar Sofrası’ parolası ile Ramazan ayı boyunca her ilde düzenlediği iftar programında bu kez da Kars’ta çalışanlarıyla bütünleşti.

İftar yemeğinin yenilmesi ve okunun duanın ardından konuşan Aras EDAŞ Genel Müdürü Fikret Akbaş, çalışma arkadaşları, daire müdürleri ve davetliler ile iftarda bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Aras Elektrik AŞ’de, birlik ve berberliğin en güzel örneklerinin yaşandığı iftar programlarının gelensel hale geldiğini de söyleyen Genel Müdür Akbaş, yaklaşan mübarek Kadir Gecesi ve Ramazan bayramına da hep birlikte sağlık ve huzur içerisinde girmeleri temennisinde bulundu.

İftar sofralarına bulundukları kentin kendi çalışanlarının yanı sıra protokol üyelerini de davet ettiklerini belirten Genel Müdür Fikret Akbaş, Aras Elektriğin, 2 bine yakın çalışanı ile bölge halkına kaliteli hizmet verdiklerinin de önemine değindi.

İftar programı daha sonra çay keyfi ile devam etti. Genel Müdür Fikret Akbaş ve Kars İl Koordinatörü Bülent Gürel, diğer il koordinatörler ve çalışanlar ile bir süre sohbet etti.

aras-edasin-iftar-sofrasi,-bu-kez-karsta-kuruldu-(1).jpgaras-edasin-iftar-sofrasi,-bu-kez-karsta-kuruldu-(2).jpgaras-edasin-iftar-sofrasi,-bu-kez-karsta-kuruldu-(3).jpgaras-edasin-iftar-sofrasi,-bu-kez-karsta-kuruldu-(4).jpgaras-edasin-iftar-sofrasi,-bu-kez-karsta-kuruldu-(5).jpgaras-edasin-iftar-sofrasi,-bu-kez-karsta-kuruldu-(6).jpgaras-edasin-iftar-sofrasi,-bu-kez-karsta-kuruldu-(7).jpgaras-edasin-iftar-sofrasi,-bu-kez-karsta-kuruldu-(8).jpgaras-edasin-iftar-sofrasi,-bu-kez-karsta-kuruldu-(9).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler