Araştırmacı Yazar Sadıkoğlu, Kars Kalem Kitap Kahve Evi’ne Hayran Kaldı

Araştırmacı Yazar Sadıkoğlu, Kars Kalem Kitap Kahve Evi’ne Hayran Kaldı

Araştırmacı Yazar Muhammed Rıdvan Sadıkoğlu, Kars Kalem Kitap Kahve Evi’nin kısa süreli misafiri oldu.

Tacettin DURMUŞ / KARS MANŞET

Milli Eğitim Müdürlüğünün konuğu olarak Kars’a gelen Yazar Sadıkoğlu, çıkardığı son 3 kitabını imzaladı. Ayrıca öğrenciler ile de bir araya gelerek söyleşi yaptı.

Araştırmacı Yazar Muhammed Rıdvan Sadıkoğlu, Kars’taki programı kapsamında il merkezi ve içlerde lise öğrencileri ile konferanslarda buluştu.

Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Emin Bayrambey’in kendisine eşlik ettiği Araştırmacı Yazar Muhammed Rıdvan Sadıkoğlu, Geceye Bir Güneş Çizdim, Kerb-ü- Bela ve Diriliş adlı son 3 kitabını imzaladı ve tanıtımını yaptı.

Sadıkoğlu daha sonrada Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Emin Bayrabey ile birlikte Kars Kalem Kitap Kahve Evi’ni ziyaret etti. Burada SERKA’nın Kalem Kitap Kahve Evi Koordinatörü Polye Dölemenci tarafından karşılandı. Yazar Sadıkoğlu ziyareti sırasında orada bulunun öğrenci ve vatandaşlar ile söyleşi yaptıktan sonra çıkardığı son 3 kitabı Muhammed Rıdvan Sadıkoğlu, Geceye Bir Güneş Çizdim, Kerb-ü- Bela ve Diriliş’i, Kalem Kitap Kahve Evi’ne hediye etti.

Araştırmacı Yazar Muhammed Rıdvan Sadıkoğlu Kars’ta bulunduğu süre içerisinde örenciler ve vatandaşlar ile bir araya gelmiş olmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu belirterek öğrencilere öncelikli olarak kitap okumaları konusunda önerilerde bulunduğunu söyledi.

Sadıkoğlu ayrıca Kars Valiliğince Serhat Kalkınma Ajansı tarafından faaliyet gösteren Kalem Kitap Kahve Evi’ne hayran kaldığını ve Kalem Kitap Kahve Evi’nin çok özel, vatandaşlar için de müstesna bir mekan olduğunu söyledi.

arastirmaci-yazar-sadikoglu,-kars-kalem-kitap-kahve-evi’ne-hayran-kaldi-(1).jpgarastirmaci-yazar-sadikoglu,-kars-kalem-kitap-kahve-evi’ne-hayran-kaldi-(2).jpgarastirmaci-yazar-sadikoglu,-kars-kalem-kitap-kahve-evi’ne-hayran-kaldi-(3).jpgarastirmaci-yazar-sadikoglu,-kars-kalem-kitap-kahve-evi’ne-hayran-kaldi-(4).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler