Arçelik, Yılın Emekli Öğretmenini Seçti

Arçelik, Yılın Emekli Öğretmenini Seçti

Arçelik, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde işini aşk ile yapan eğitimcileri unutmadı. Bu yıl ilk kez bayilerinin işbirliği ile yılın emekli öğretmenini ödüllendirdi.

Arçelik, yıllarca eğitime gönül vermiş ve binlerce öğrenci yetiştirerek emekli olmuş öğretmenleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde unutmadı. Kars’taki Posof Mobilya işbirliği ile düzenlenen etkinlikte “Yılın Emekli Öğretmeni” seçilen Fikri Erboğa’ya verdiği emeklerin çok küçük bir karşılığı olarak Arçelik 42 LED TV hediye edildi.

Tüketiciler, öğretmenleri doldurdukları anketlerde, sosyal sorumluluk projelerinde yer almaları, geçmiş mesleki başarıları ve kısıtlı kaynaklarla zor şartlarda görevini yerine getirme kriterlerine göre değerlendirdi.

Bayi tarafından düzenlenen ödül töreninde, anket sonucunda belirlenen öğretmene ödül sertifikası da takdim edildi. Yeni nesillerin gelişmesinde çok önemli rol oynayan öğretmenlerin ödüllendirildiğin etkinlik gelecek yıllarda da devam edeceği belirtildi.

ARÇELİK POSOF MOBİLYA’DAÜ, ÖĞRETMENLER GÜNÜ ETKİNLİĞİ

24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla, Arçelik’in, yılın emekli öğretmeni anketinde birinci seçilen emekli öğretmen Fikri Erboğa’ya hediye ettiği Arçelik marka LED TV’yi ve sertifikasını Milli Eğitim Şube Müdürleri Cemalettin Güven ile Osman Urlunç takdim etti.

Kars Arçelik Konsept Mağazası Posof Mobilyanın ev sahipliği yaptığı etkinliğe, çok sayıda öğretmen, çeşitli sivil kuruluş temsilcisi ve bürokrat katıldı.

Kars’ın en eski mağazalarından biri olan Posof Mobilya 40 yılı aşkın süredir Faikbey Caddesindeki konsept mağazasında hizmet vermekte.

Posof mobilyanın ev sahipliği yaptığı öğretmenler günü etkinliğinde renkli anlar yaşandı.

Arçelik, yıllardır sürdürdüğü eğitime destek faaliyetlerinde bu yılda hız kesmedi.

Etkinlikte konuşan Arçelik Bayii Posof Mobilya Yöneticisi Kadir Demir, “Arçelik 60 yıllık dev bir çınar ve kocaman bir aile. Kuruluşundan bu güne aynı samimi ve sıcak atmosferde, çalışanı, bayisi, müşterisi ile çok sıcak bir iletişim ağı kurmuştur. Milyonlarca eve, ürünlerini, daha da önemlisi sevgisini ulaştırmıştır” dedi.

Sonrasın da söz alan yılın emekli öğretmeni Fikri Erboğa ise duygusal anlar yaşadı ve Arçelik’in hem huzur ve konfor hem de tasarruf sağlayan ürünleri ve samimi, içten yanıyla gönüllerde taht kurduğunu söyledi. Takdim edilen hediye için Arçelik’e ve Posof Mobilya ailesine teşekkürlerini de ileten Emekli Öğretmen Fikri Erboga’yı eşi ve torunları da yalnız bırakmadı.

Posof Mobilya’nın Faikbey caddesindeki Arçelik Konsept Mağazası’nın önünden geçen vatandaşlar ise, etkinliğe yoğun ilgi gösterdi. Öğretmenlere verilen bu değer ve sevgi için minnettar olduklarını söylediler.

İkramlar ve hoş sohbetlerle süren Öğretmenler Günü etkinliği sonrasında, Posof Mobilya yöneticileri hatıra fotoğrafı çektirerek, seneye aynı günde, daha farklı ve zengin bir etkinlikte buluşma sözü verdiler.

kha

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler