Ardahan Belediyesinden İftar Yemeği

Ardahan Belediyesinden İftar Yemeği

Ardahan Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programında, Ardahan protokolü bir araya gelerek iftar açtı.

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, protokolle iftar yemeğinde buluştu. Karadeniz Restoran’da düzenlenen iftara, İl Genel Meclis üyeleri, Belediye Meclis üyeleri, Sivil toplum örgütleri, Siyasi parti temsilcileri, Diyanet görevlileri, Mahalle muhtarları, Dernek Başkanları ve Belediye birim amirleri katıldı.

Yemek duasını Ardahan İl Müftüsü Aytekin Yılmaz yaptı. Başkan Köksoy dua sonrası yaptığı konuşmada, “11 ayın sultanı Ramazan ayında düzenlediğimiz bu yemek birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendiriyor. Dayanışmanın, hoşgörünün arttığı bu ayda hep birlikte aynı sofrada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Köksoy ayrıca, yardıma muhtaç ve halini belli edemeyen kişilerin muhtarlar ve diğer sivil toplum örgütleri tarafından kendilerine iletilmesini ve bu vesileyle muhtaç ailelere yardım edebileceklerini söyleyerek, ’’Elbet teki bu soframızın daha bereketli olması için sizlerden bir istirhamımız var. Şehrimiz küçük ama kendini ifade edemeyen sıkıntısını arz edemeyen ilgili yere gelemeyen muhtaç, yaşlı, kimsesiz, muhtaç halini kimseye belli etmeyen insanlarımızı Belediyemize bildiriniz. Belediyemize veya özel kaleme ve bizlere ulaştırırsanız bu Ramazanda sizlerin de vesilesiyle sevabına nail oluruz. Allah sofralarımızı bereketli kılsın Ramazanın bereketine, rahmetine kavuştursun hayırlı bayramlar yaşatsın” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler